Katy Perry пусна колекция ароматизирани обувки

Katy Perry представи колекция от сандали с плодов аромат под името Katy Perry Collections.
 
33-годишната изпълнителка се подготвя за лятото с най-новата си колекция обувки, която е селекция от носталгично ароматизирани гумени сандали, наречени "The Geli", които могат да бъдат закупени от нейния уебсайт Katy Perry Collections и в магазините на Forever 21. Споделяйки снимка на ярките обувки, които са достъпни в ароматите лайм, череша, грозде и ягоди, на страницата на Forever 21 в Instagram, брандът обяви колекцията с описанието: "Вървим по слънце и плодове с новите ароматни желирани сандали на Katy Perry."
 
 
Създателката на хита "Swish Swish" е позната с шантавия си стил, който минава – каквито са и обувките, които създава – от блестящи кецове до високи токчета с хриле на акули. Красавицата има и грим колекция с CoverGirl, която включва продукти, наречени "Kitty Kat".
 
Тя споделя пред PeopleStyle, че обича да създава продукти, които да вдъхновяват жените и да им позволяват да създават визиите, които желаят: "Обичам силата на грима да трансформира и да вдъхва самоувереност. Има по нещо за всеки в тази колекция и позволява на всеки да бъде каквото си поиска."

Свързани новини

Как да предпазим косата си от слънцето

17.06.2019

Shawn Mendes в кампания на Calvin Klein

10.05.2019

90-те се завръщат

14.03.2019

Ивелина Чоева изгря на площад "Пикадили"

27.02.2019

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Коментари


flash