Alessandra Ambrosio се оттеля от Victoria‘s Secret

Alessandra Ambrosio каза, че "не може да опише колко благодарна" се чувства, за това, че е работила за Victoria‘s Secret повече от 20 години. 36-годишният супермодел обяви, че сваля ангелските крила след 17-та си поява на подиума на мащабното ревю на бельо по-рано тази година. Звездата публикува сърцераздирателен пост в социалните мрежи, в който обяви "пенсионирането" си.
 
 
Красивата брюнетка публикува своя снимка на подиума от ревюто в понеделник, което се състоя в Шанхай, Китай, в Instagram акаунта си. В поста си казва: "Думите не могат да опишат колко благодарна се чувствам за това, че съм работила за тази уникална марка, която вдъхновява мен и жените по целия свят. И в най-смелите си мечти не съм си представяла, че ще направя 17 модни дефилета за Victoria‘s Secret."
 
Бразилската муза, майка на Anja(9) и Noah (5) от партньора й Jamie Mazur, продължи с благодарности към "цялото семейство на Victoria‘s Secret", включително Edward Razek, който е творчески директор на марката, за това, че й е дал възможност да има "незабравими спомени". 
 
Alessandra призна, че е била много развълнувана след шоуто, когато е трябвало да се сбогува със своите "ангелски" колежки. "Миналата нощ бях толкова емоционална, когато трябваше да се сбогувам с моите #angelsisters, но ние направихме най-голямото и най-доброто шоу. Нямаше да успеем без любовта и подкрепата на феновете ми", казва моделът.
 
Въпреки че модната икона, която представя марката от 2000, е тъжна заради оттеглянето си, е и горда, че е била част от "движението Victoria‘s Secret". "Винаги ще подкрепям каузите ви! Обичам ви завинаги", завършва Ambrosio.

Свързани новини

Джули Ангелова украси водещите на Fresh!

30.01.2018

Кои са модерните прически

24.01.2018

Европейска седмица на мобилността

18.09.2017

Още промени при модните гиганти

07.09.2017

Kакво не трябва да правите с кожата си

23.08.2017

Коментари


flash