Отново уличиха Kylie Jenner в плагиатство (снимки)

Kylie Jenner продължава активно да промотира своята марка козметика Kylie Cosmetics, чиито колекции феновете й изкупуват за часове след пускането им.
 
Оказва се обаче, че целият успех на пазара не стига, за да породи креативност, когато да вземеш от чуждото е по-лесно - за пореден път бдителни потребители на социалните мрежи установиха, че Kylie се "вдъхновява" от труда на инди-артисти, без да заплати дори цент за това. Жертва на арт заемката отново се оказа Инстаграм сензацията Vlada Haggerty. 
 
 
След като още миналата година Kylie базира цялото си лого на почти буквално копие на фотосесия на Vlada, след публичен отклик се принуди да добави в поста си "вдъхновено от Vlada", а после директно изтри поста (но не и логото), сега пореден кадър, публикуван на страницата на Kylie Cosmetics в Instagram, се оказа копие на проект на Vlada от септември.
 
 
Vlada Haggerty реши да не си мълчи и публикува в социалните мрежи колаж от собствената си работа в директно сравнение с рекламата на Kylie Cosmetics, за да могат феновете сами да видят и преценят кой е прав. Към колажа Vlada добави и горчивото "@kyliecosmetics, сериозно ли? Не ви ли стигаше всичкото "вдъхновение", коeто вече получихте от моята работа?"
 
Феновете на двете се разделиха във вражески лагери, но самата Kylie засега разумно се въздържа от коментари, вероятно надявайки се всичко да отшуми с времето.

Свързани новини

Katy Perry с колекция ароматни обувки

17.04.2018

Христо Чучев показа булчинска колекция

29.03.2018

И Versace отказаха естествените кожи

27.03.2018

Тенденциите в идните сезони

14.03.2018

6 начина един тоалет да изглежда скъп

08.03.2018

Коментари


flash