Търси в сайта...

Зимната козметика, която да си набавите сега

Със застудяването на времето кожата ни става все по-суха, устните се напукват, а косата логично се изтощава заради топлинното влияние на сешоара, който няма как да си спестим. Затова именно краят на ноември е времето, в което трябва да си набавим онази зимна козметика, която да ни предпази от капризите на зимата, пише woman.hotnews.bg и представя списък от базисните продукти:
 
Балсам за устни 
Някой марки предлагат "зимни" балсами за устни, като ще ги познаете, разбира се, по снежинките на етикета! Те са по-силни и интензивни и поставят защитна стена между нежните устни и студения въздух. 
 
Крем за ръце 
Повече отвсякога през зимата се нуждаете от крем за ръце, изберете си такъв например с изкушаващ шоколадов аромат, който да погали сетивата ви. 
 
Хидратиращ крем за лице 
Един хидратиращ крем за лице е онази съставка, която липсва на кожата ви именно през студения сезон. Изберете такъв с натурални съставки, без парабени и подходящ за вашия тип кожа. 
 
Лосион за тяло с "Коледен" аромат 
Ябълки канела, греяно вино, коледни бисквитки, ванилия, мед и мляко...всички тези са варианти на типично Коледните аромати. Време е да се сдобиете с лосион за тяло с някой от тях и да почувствате празничния дух, който ви напомня за дома. 

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash