Как да изберете правилните дрехи за фигурата си

Една жена трябва да знае освен как да си избере правилната материя, и как да си избере правилната кройка за нейния тип фигура. Затова вижте няколко съвета от woman.hotnews.bg за избора на дрехи измежду всички, които ще ви стоят най-добре и ще пасват на собствената ви индивидуалност. 
 
Никога не пробвайте само един размер 
Това, което трябва да знаете за размерите на дрехите е, че те не винаги са еднакви в зависимост от марката или производството, откъдето идват. Само защото пуловерът ви е M, не означава, че това е размерът и на бельото, и на палтото ви. Когато влезете в пробната, вземете минимум два размера от харесаната от вас дреха, категорични са стилисти. 
 
Не се страхувайте да носите по-широки дрехи 
Само защото един пуловер е по-широк, това не го прави по-малко секси. Можете да го съчетаете с ефектен колан или добавени копчета, който да подчерата извивките ви например. 
 
Използвайте огледало в цял ръст 
Само така ще можете да добиете цялостна представа за това как ви стои дадена дреха, дали подчертава правилните характеристики на тялото ви, или не. И въпреки че някои магазини ще се опитат да ви залъжат с приглушена светлина и по-малко огледало в пробните си, по-скоро се откажете да купите дадена дреха, ако не можете да се видите в цял ръст, когато я пробвате. 
 
Играйте си умело с цветовете 
Няма какво да се лъжем, понякога на всяка жена се налага да иска да прикрие няколко килограма. Това може да стане, като изберете дънки в по-тъмен цвят, например. Ако пък сте прекалено слаба и искате да постигнете обратния ефект, заложете на светли цветове. Не се колебайте, а намерете онези тонове, които отиват перфефктно както на собствения ви тен, така и на това какво искате да постигнете с тях. 

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash