Модерните палта през тази зима

Зимата вече наистина настъпни, а с това дойдоха и терзанията, свързани с намирането на палто, което едновременно да топли и да изглежда стилно, пише бгнес.
 
Този сезон на мода са розовите палта, но не пренебрегвайте и другите цветове, съветват експертите. "Когато търсите онлайн розово палто за вас, опитайте се да не гледате всичко през розови очила, а обърнете внимание на стила, материята и нюансите. С огромното разнообразие на пазара има дрехи за всеки вкус, така че пробвайте палта с мъжки силует в наситено розово", съветва модният експерт Джема Картрайт.
 
Тя предлага няколко варианта за зимно палто. Момчешки палта – те прилепват добре на талията и бедрата и могат да са в различна дължина. Класическият им стил гарантира модерния им вид и през следващите сезони. Те изглеждат страхотно както с работно облекло, така и с прилепнали дънки и блуза в по-неофициален стил.
 
Широките палта са идеални за носене върху обемисти плетени дрехи или няколко ката дрехи. Можете да им добавите и колан, за да прилепват по-добре на талията. Макси палтата пък са с по-голяма дължина, стават за носене и от двата пола и обикновено прилягат на всякакви дрехи.
 
Палтата – шушулка правят точно това – обвиват ви в комфортна, уютна прегръдка. Овалните палта са с яйцевидна форма и се наложиха напоследък като нов термин в модната индустрия. Те съчетават в себе си всичко споменато до момента, така че ако при обикалянето на магазините все още не сте открили точно това, което искате, пробвайте овално палто. 

Свързани новини

Играй с Lucy Fashion

24.01.2022

Billie Eilish пусна веган маратонки

23.09.2021

Ушиха сватбена рокля от маски

30.07.2021

Demi Moore с трите си дъщери по бански

08.07.2021

Легендата Жан-Пол Готие се завръща

27.05.2021


flash