Лейди Гага рекламира парфюма си гола

Лейди Гага свали всички дрехи за рекламата на първия си парфюм. Екстравагантната певица, която винаги е впечатлявала с липсата на каквито и да било задръжки, всъщност за първи път позира както майка я е родила.

26-годишната изпълнителка се появява напълно гола в черно-бялата реклама на Lady Gaga "Famе", информира iNews. Само куп миниатюрни мъже успяват да запазят най-интимните зони полупокрити. Самата Гага пусна на страницата си в Twitter дебютната снимка от рекламната кампания, направена от известния фотограф Стивън Клайн.

И написа: "Няма да ви лъжа, доста ми е нервно. Отдавна не съм споделяла с вас нови неща. Но съм толкова горда от Стивън и от мен, наистина не сме спали!"

Ароматът на парфюма все още е загадка. В самото начало той беше описан като доста ексцентричен – базиран на молекулярните структури на кръв и сперма, което създаде впечатлението, че и ще мирише така.

Впоследствие станаха ясни основните му съставки - беладона, тигрова орхидея, тамян, кайсия, шафран и мед. Има информация, че това ще бъде първият черен на цвят парфюм, който с впръскването си във въздуха ще става прозрачен.

Той ще се появи първо в американските магазини Macy's на 22-ри август, а в световен мащаб ще бъде пуснат през септември.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash