Цветът на това лято е оранжевото

Очарователната 44-годишна манекенка Кели Бенсимон публикува книга със съвети за летния гардероб.

Красавицата е убедена, че с малко хитрост и правилните дрехи може да превърне всяка жена в гореща съблазнителка. Всичко, което е необходимо през топлия сезон, за да изглеждате добре е да избирате и съчетават правилните дрехи. Според Кели цветът на това лято е оранжевото. Независимо от своята възраст и социален статус, всяка жена, избрала портокаловия тон, ще спечели. "Не се страхувайте от ярките, ослепителни цветове", съветва тя. "Необходимо е само да ги комбинирате правилно".

Оранжевият цвят и всичките му вариации на корал, мандарина и цвят ръжда пасват идеално на червеното. "Весело изглеждат червени панталони с оранжева ризка", обясни Кели, допълвайки, че дамите, които няма да се чувстват комфортно в толкова наситени дрехи, могат да изберат ярките цветове за аксесоари.

Винаги ще изглеждате добре с високи червени обувки, които също ще са топ тенденция това лято. Най-простият начин да промените нещо по себе си и да минете на лятна вълна е да смените лака за нокти с пъстър нюанс. Червеното е също добър избор.


Свързани новини

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023

Бандата тръгва на турне

04.10.2022

Внезапно почина Анди Флечър

27.05.2022

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев

25.02.2014

F.O.X ще подгряват за Depeche Mode

23.04.2013


flash