Дейвид Бекъм показва секси тяло и секси живот с половинката си Виктория

Снимката на целуващите се на баскетболен мач Виктория и Дейвид Бекъм умили феновете на звездната двойка по цял свят. Семейството, и заедно и поотделно, винаги се нарежда на първите места в класациите за елегантност и сексапил.

Неотдавна Виктория Бекъм представи първата си самостоятелна модна колекция на седмицата на модата в Ню Йорк, което нареди бившата "спайска” сред имената във висшата мода. Освен това, майката на 4-те деца на футболиста, блесна и с луксозния дизайн на последния модел джип Роувър. Навсякъде вдъхновението на бившата певица е именно съпругът й Дейвид! Той снима с класически фотоапарат модните ревюта на Виктория, грижи се за голямото си семейство и признава, че сутрин често закъснява докато нацелува всеки поотделно. Освен това, идолът, който на 2 май навърши 37 години, продължава да изглежда зешеметяващо секси!

През юли британското издание на ELLE разчупва стереотипите си, като пуска на корицата си първата самостоятелна снимка на  мъж. Честта, разбира се, е за Дейвид! Футболният герой позира гол до кръста, заметнат с хавлия. Той демонстрира перфектно и секси тяло, на шега показва и няколко боксови удара в рекламно видео от фотосесията, която обещава да е лятна и гореща!


Свързани новини

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Пребиха Наоми Кембъл в Париж

04.01.2013


flash