Искат бебето Бекъм за модел

Футболната суперзвезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория държат в ръцете си бъдеща звезда на модния подиум - дъщеря им Харпър, която вече получи предложение за работа като модел.

Красивото деветмесечно бебе се сдоби с огромен брой почитатели след раждането си миналата година с редовните си публични изяви с майка си Виктория, облечена в дизайнерски дрешки. Нейният модерен външен вид вече привлече вниманието на ръководството на магазина за бебешки дрехи My1stYears.com, което предложило на Харпър договор да стане лице на марката им.
 

"И двамата ти родители са модни икони и ние не виждаме никаква причина и ти да не започнеш собствена кариера в модната индустрия дори на такава крехка възраст. Заради законите, забраняващи детския труд, не можем да преговаряме по договор или заплата пряко с теб, поради което майка ти или баща ти получиха копие от това писмо. Щастливи сме да обсъдим с тях хонорара ти. При всички случаи сме готови да ти платим значителна сума, за да станеш лице на нашата нова линия", се казва в писмо до бебето Бекъм, цитирано от сп. "ОК!".


Свързани новини

Spice Girls няма да се събират

20.02.2012

Пош се вдъхновява от децата си всеки ден

06.12.2011

Пош плаче на Британските модни награди

30.11.2011


flash