Търси в сайта...

Виктория Бекъм представи колекцията си на нюйоркската седмица на модата

Виктория Бекъм представи колекция в стил милитъри на юйоркската седмица на модата. Силуетите са секси, но има също ризи и сака с позлатени галони и позлатени копчета. Редица облекла са с повдигнати рамене и са носени в комбинация с високи черни обувки или ботинки с червени подметки и дълги чорапи.

Допада ми да комбинирам елегантното с новото, стилът милитъри с влиянието на бейзбола, заяви дизайнерката, акцентирайки върху две тенденции в облеклото, които привличат вниманието на Нюйоркската седмица на модата.
 
Представени бяха прилепнали към тялото рокли от еластични материи. Някои тоалети са с деколтета на гърба и са елегантно 
пристегнати с колан на талията."Гордея се с колекцията си, увери 37-годишната Виктория Бекъм, която през 2008 г. дебютира на Нюйоркската седмица на модата. Бих могла да нося всяка рокля, включена в колекцията. Това е истинският тест: дали бих искала самата аз да облека тези рокли? Надявам се жените да се чувстват удобно в тоалетите, проектирани от мен."
 
 
Тя поясни, че отделила специално внимание на качеството на тъканите и пропорциите на дрехата. Преобладават тъмните тонове и черният цвят, като тук-там се появяват акценти в червено и синьо.
 
На първия ред сред присъстващите на дефилето бе Дейвид Бекъм, който държеше в ръце 7-месечната си дъщеря Харпър. 
Виктория Бекъм е кръстила на нея новата си модна линия ръчни чанти.     

Свързани новини

Бекъм с нови снимки за H&M

11.11.2012

Виктория Бекъм е дизайнер на годината

07.11.2012

Виктория Бекъм e отново бременна

11.10.2012

Дейвид Бекъм иска още деца

05.06.2012

Дейвид Бекъм е все по-секси на 37 г.

04.05.2012


flash