Мила Кунис лице на чантите на Dior

Звездата от "Черен лебед" Мила Кунис стана лице на чантите на френската модна марка Диор.

Снимките за рекламната кампания са дело на фотографа Микаел Йансон и актрисата сподели пред сайта "Womens Wear Daily", че "едва сега започва да учи за модата". "В ежедневието си не нося много женски дрехи. Но ми харесва да се чувствам женствена, когато съм на червения килим", сподели Кунис.
 
"Мила Кунис е много талантлива млада актриса, тя е въплъщение на истинската модерна жена. Ролята й в "Черен лебед" беше забележителна. Тя е много даровита актриса", заяви заместник генералният мениджър на модната марка Делфин Арно относно избора на родената в Украйна актриса.
 
От Диор явно са почитатели на целия актьорски състав в "Черен лебед", след като през март м. г. Натали Портман, която изпълнява главната роля в лентата, стана лице на парфюма на модната марка.
Като лице на чантите на Диор Кунис наследява френската актриса и носителка на "Оскар" Марион Котийар. Делфин Арно заяви, че модната марка се надява на дълготрайно партньорство с Кунис. Звездата, от своя страна, сподели, че смята моделите на Диор за "много изискани, женствени и красиви". 

Свързани новини

Мила Кунис се снима за Уашовски

28.01.2013

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013

Коментари


flash