Търси в сайта...

Пош плаче на Британските модни награди

Сара Бъртън от "Александър Маккуин" спечели наградата Дизайнер на 2011 г. на церемонията за Британските модни награди (British Fashion Awards 2011) в Лондон, съобщава агенция КРОСС.

Британският съвет за мода изтъкна, че Сара Бъртън, която през пролетта получи много ласкави отзиви за булчинската рокля на Кейт Мидълтън, "дава възможност духът на Александър Маккуин да продължи да живее, като в същото време изявява собствения си творчески гений в колекцията, която засенчи съперниците на модния подиум".


 


На бляскавата церемония в лондонския хотел "Савой" наградата за изключителни постижения в модата получи дизайнерът Пол Смит. Тя е признание за неговото влияние в модната индустрия. Съветът нарече Смит "вдъхновение" и "истинска икона".

Наградата "Червен килим" спечели Стела Маккартни. Тя е признание за "качеството и броя на моделите й, носени на червения килим". Виктория Бекъм получи наградата "Дизайнерска марка" за целевата стратегия за растеж на модната й къща и големия брой верни последователи по целия свят. Тя успя да измести в тази категория Том Форд и "Бърбъри" и да се разплаче на сцената.

На церемонията присъстваха много знаменитости от света на модата и шоубизнеса, като манекенката Кейт Мос, дизайнера Марк Джейкъбс, актьора Колин Фърт.

Вижте сълзите на радост на Витория Бекъм:

.


Свързани новини

Искат бебето Бекъм за модел

27.04.2012

Spice Girls няма да се събират

20.02.2012

Пош се вдъхновява от децата си всеки ден

06.12.2011


flash