Ива Атанасова е Best Model of the World 2011

Българка е най-добрият модел в света за 2011 година. Това е красивата Ива Атанасова, която е първата родна представителка в историята на конкурса Best Model of the World, спечелила титлата в 23-годишната му история.

При мъжете триумфира сърбинът Даниел Михайлович. Финалът на надпреварата се проведе в Античния театър в Пловдив през уикенда, като грандиозният спектакъл продължи почти три часа и се излъчваше директно по 15 телевизионни канала в цял свят.

Това бе вторият път, в който България домакинстваше на конкурса, но едва ли очакванията, че именно наше момиче ще спечели титлата, са били особено големи.

По време на шоуто зрителите оценяваха качествата на модели от общо 61 държави, което прави успеха на Ива Атанасова още по-значим с оглед на сериозната конкуренция.

В международното жури пък личаха имената на звезди като Толга Карел (Оуз от "Листопад"), Гюнгьор Байрак (злата свекърва от "Перла"), денталният хирург д-р Гайс Бадер, PR и маркетинг експертът Мария Бонева, регионалният мениджър на Dedeman Hotels & Resorts Манфред Мюних, основателят на конкурса Еркан Озерман и миналогодишните победители Аиша Дико и Еркан Мерик.

avtora.com



flash