"Шоуто на Блондинките" отпразнува 15-ти рожден ден с грандиозно парти

"Шоуто на Блондинките" по Радио Fresh! отпразнува своя 15-ти рожден ден с грандиозно парти. Любимото радио на модерните хора събра по едно и също време на едно място най-обичаните звезди на България, партньори на медията, популярни личности, инфлуенсъри и fresh-приятели.
 
 
"Вълнуваме се всеки ден преди ефир и ще продължаваме да сме в радиото, докато тази емоция ни държи", споделиха водещите Цвети и Елена, минути преди да се качат на сцената и обявят първата музикална звезда на вечерта - Дара Екимова
 
 
Изпълнителката на "Недей да ме будиш" даде горещ старт на събитието с мини сет от любими хитове. Партито продължи със забавен експеримент, който се случи за пръв път на живо: радиопредаване пред публика. Както правят всяка сутрин в шоуто си, водещите Цвети и Елена провокираха гостите си с пиперлив въпрос, а най-интересните отговори получиха луксозни награди.
 
 
Личните адмирации на Блондинките отидоха за смелите "включвания" на Джулияна Гани, "ергенката" Пам, инфлуенсърите Калина Кузманова и Radostna, Ева Веселинова, Васко Мавриков, забавната #EVA, стендъпърите Георги Николов-Жорони и Венсан, изключителния Енчо Керязов, Боби Ваклинов и актрисата Ирина Първанова-Раши. 
 
 
Горещата точка на парти кипене в клуб Black&White достигна с фантастичен концерт на Миро. Неговото участие бе специален подарък от екипа на медията към "Шоуто на Блондинките", а водещите не успяха да скрият емоцията си, когато Миро влезе в залата с емблематичното "Happy Birthday".
 
 
Любимият изпълнител на Цвети и Елена не само че създаде неповторими моменти с мегахитовете си, но и покани всички "пеещи" гости на партито да излязат на сцената. Дивна, Поли Генова, VenZy, Нора Караиванова, братя Аргирови, Дамян Попов, дует Expose, Тео Койчинов, Дара, Мила Роберт избухнаха в имровизиран джемсешън, а това направи вечерта повече от незабравима. 
 
 
"Шоуто на Блондинките" и целия екип на Радио Fresh! благодарят на всички приятели и партньори, с които са заедно през изминалите 15 години и обещават поне още толкова забавление в ефир - и винаги най-добрите хитове!
 
 
Радио Fresh! благодари на невероятните си партньори, които подкрепиха събитието:
Интер Керамик – основните партньори на "15 години Шоуто на Блондинките", които са с нас през целия месец на нашето звездно празнуване. С тях знаем, че водата заслужава любов!
The Green Bear – продуктите създадени за твоята цел! The Green Bear произвежда билкови смеси, хранителни добавки и аксесоари за всеки в семeйството 
Lucy Fashion - българският премиум бранд, който облича ексклузивно водещите Цвети и Елена, както и любими български звезди. Lucy Fashion: обичаме да ви обличаме!
Оптики Grand и Joy, с които блондинките ясно може да видят розовото в този живот. 
Бутикови парфюми Elinor - фантастично и финно усещане за сетивата.
Samsonite България - за да вдъхнем любов и красота на всяко едно пътуване и стил във всяко едно завръщане. 
Спа ризорт св. Иван Рилски - за да започнем своето пролетно събуждане в най-модерното двуетажно СПА.
Gentlemen’s Cakes - за своето фантастично парти Блондинките се доверяват единствено на джентълмените на сладкото изкуство… ммм - неустоими са!
 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023

Ново радио във Fresh Radio Group

05.01.2023


flash