Fresh! история за чудото на добрината

В навечерието на новата година, искаме споделим с вас една история "зад ефира". Случките при изключен микрофон винаги са най-интересни и обикновено не са за разказване, но тази не бива да се крие.  
 
В последните дни на 2021-ва организирахме  радиоигра с луксозен бранд за бижута. Партньорите ни решиха да зарадват слушателите със златни обеци и стилен часовник. Участниците в играта преминаха през различни предизвикателства, забавлявайки се с любимото си радио и отговаряйки на кратки въпроси. Наградените бяха избрани чрез жребий, а нашият екип заедно с партньорите ни от бранда, предоставихме уникалните бижута на спечелилите. 
 
И тук идва моментът, който искаме да разкажем на висок глас. Силвия Емин, слушателката спечелила разкошен чифт златни обеци, сподели, че няма да приеме луксозната награда, а ще я подари на своя приятелка в затруднено положение. "Тя е майка на дете с увреждане! Преди няколко години се наложи да си продаде златните си бижута!". Това написа във фейсбук страницата на Radio Fresh! Силвия. "Благодаря Ви от все сърце! Сбъдна се едно коледно чудо!", сподели още тя. 
...
 
Заключваме тази година с топлия жест на Силвия и сме сигурни, че той ще поведе след себе си още и още споделени истории, за които да разказваме. Готови сме да отворим 2022-ра, залагайки в нея тайния код на част от нейното послание: Сърце! Благодаря! Чудо! Сбъдна се!
 
Нека всичко, което си пожелаем от сърце, да се сбъдне през новата година! Благодарим ви, че сте с нас!

Свързани новини

Съществуват 5 стадия на любовта

31.08.2022

10 хобита, които намаляват стреса

25.08.2022

Личностов тест: Изберете дърво

19.08.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022


flash