Когато големите водещи на Радио Fresh! бяха малки

Честит празник на детето! Водещите на Радио Fresh! не само не забравят детето в себе си, но и обичат да го показват. Вижте сладки техни детски снимки и ни покажете и вашите любими кадри от детството. 
 
 
Личи си, че Цвети от Шоуто на Блондинките от малка обича да позира с минимално количество дрехи. Излишно е да казваме, че още от половинметровата си височина, явно копнее да е център на внимание - всички на плажа са легнали, само тя стърчи!
 
 
Елена от Шоуто на Блондинките и до сега е известна с опакия си нрав. Да получиш усмивка от нея е все едно да накараш рак да тръгне напред. Но не може да се отрече, че е безумно щура във всяка една от позите си и ако не раздава, със сигурност предизвиква усмивки в околните. 
 
 
Горда осанка, смелост в погледа, пламтяща увереност в гърдите! Това е нашият Тео, обречен на голямата сцена още от малък. Колко девойки са попадали в неговия плен всеки път, когато учителката каже "Хайде, Тео, изпей сега една песничка!"... и така, та досега! 
 
 
Първи стъпки в сериозния живот на малката сладка Димана, която след години ще се превърне в музикалната и радио звезда DIA, от Fresh! галактиката. Стайлингът определено е променен - трудно ще видите DIA днес в дантела и волани, но чарът остава непоклатим! 
 
 
Ето това е пророческа снимка! Със слушалки на ушите, във времето, когато "агу" е била думата за всичко, страхотната Рая поема към медийната си кариера. Години по-късно добавяме микрофон, артистично обаяние, малко повече коса, токчета, черен тоалет и voilà - пред вас стои Рая Белева!

Свързани новини

Нов проект на БФА

25.01.2023

Ново радио във Fresh Radio Group

05.01.2023

Концерт за група и оркестър на Джон Лорд

18.11.2022

"Фреш Радио Груп" с високо отличие

26.05.2022

Стартира RADIOCAST!

22.02.2022


flash