Когато големите водещи на Радио Fresh! бяха малки

Честит празник на детето! Водещите на Радио Fresh! не само не забравят детето в себе си, но и обичат да го показват. Вижте сладки техни детски снимки и ни покажете и вашите любими кадри от детството. 
 
 
Личи си, че Цвети от Шоуто на Блондинките от малка обича да позира с минимално количество дрехи. Излишно е да казваме, че още от половинметровата си височина, явно копнее да е център на внимание - всички на плажа са легнали, само тя стърчи!
 
 
Елена от Шоуто на Блондинките и до сега е известна с опакия си нрав. Да получиш усмивка от нея е все едно да накараш рак да тръгне напред. Но не може да се отрече, че е безумно щура във всяка една от позите си и ако не раздава, със сигурност предизвиква усмивки в околните. 
 
 
Горда осанка, смелост в погледа, пламтяща увереност в гърдите! Това е нашият Тео, обречен на голямата сцена още от малък. Колко девойки са попадали в неговия плен всеки път, когато учителката каже "Хайде, Тео, изпей сега една песничка!"... и така, та досега! 
 
 
Първи стъпки в сериозния живот на малката сладка Димана, която след години ще се превърне в музикалната и радио звезда DIA, от Fresh! галактиката. Стайлингът определено е променен - трудно ще видите DIA днес в дантела и волани, но чарът остава непоклатим! 
 
 
Ето това е пророческа снимка! Със слушалки на ушите, във времето, когато "агу" е била думата за всичко, страхотната Рая поема към медийната си кариера. Години по-късно добавяме микрофон, артистично обаяние, малко повече коса, токчета, черен тоалет и voilà - пред вас стои Рая Белева!

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash