"Оберон Радио Макс" става "Фреш Радио Груп"

Радиогрупата сменя името и запазва медиите си със силни пазарни позиции

От началото на септември 2020г. дружеството "Оберон Радио Макс", под шапката на което са Радио Fresh!, Радио FM+ , Z-Rock и Melody, приема ново име: "ФРЕШ РАДИО ГРУП". Промяната е свързана пряко с дейността на медийната група, акцентирайки на водещата радиостанция в нея, Радио Fresh!
 
 
 
 
„Смятам, че това име носи енергията на целия колектив и ще ни представлява по категоричен и точен начин- каза Васил Димитров, управител на „Фреш Радио Груп“- "Подчертавам, че новината не е свързана с промяна в собствеността или управлението на дружеството, а е фокусирана единствено върху ясния имидж и верния облик на радио групата. Доказателство за силата на нашите радиостанции е изключително успешната, лятна кампания „Fresh! лято“, която успяхме да реализираме, въпреки трудностите и предизвикателствата, пред които ни изправи 2020- та година. “
 
"Фреш Радио Груп“ менажира четири от най-силните радиостанции на пазара в България.
 
 
Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи. В радиогрупата работят над 50 души, като дружеството се гордее с изключително ниско текучество на кадри в последните години и високия образователен и професионален ценз на екипа.

Свързани новини

Радио Fresh! с живо студио от морето

17.08.2020

Mega Power Request за рождения ни ден!

07.05.2020

Блондинките - с лайв чат в Instagram

30.03.2020

Радио Fresh! се присъединява към ABBRO

25.03.2020

Виж Големия зимен FRESH празник

20.01.2020

Коментари


flash