Радио Fresh! с големи летни награди и живо студио от морето!

И това лято Радио Fresh! диктува ритъма с неповторимо настроение и гарантирано удоволствие. Луксозни all-inclusive почивки, изкушаващи дневни награди, любими хитове по желание на слушателите - всичко това и още свежи приключения обещава да подари голямата лятна кампания на радиото - "Fresh! лято". 
 
До края на август любимото радиошоу "Power Request по Fresh!" ще се излъчва на живо от морския бряг. Водещите Тео и Рая ще изпълняват музикални желания от горещата локация на мобилното студио - актуалния SAXA BEACH CLUB, като изненади ще има както за слушателите в цяла България, така и за гостите на плажа около клуба. 
 
Отдадените на добрия саунд ще получат специален комплимент от Request-а - удължено ефирно време за пълно музикално изживяване. Феновете ще може да поръчват любимите си хитове от 18 до 21 часа и едновременно с това да печелят фантастични fresh награди. Всяка седмица някой ще се наслади на разкошна 7-дневна all-inclusive почивка в луксозна дестинация по Черноморието, а всеки ден трима от слушателите ще печелят от специалните лимитирани fresh награди. Пътят на победителите е описан в социалните канали на медията - официалните профили във facebook и Instagram.
 
"Fresh! лято" стартира от 17 август и ще даде емблематичен финал на това предизвикателно лято. С кампанията екипът отбелязва и новата честота на медията в Несебър (87.6 MHz) и дава силна заявка за вълнуващ нов сезон. 
 
От септември очаквайте още хитова музика от ефира на Радио Fresh!, нови, забавни акценти в "Шоуто на Блондинките", мащабна радиокампания със специална кауза и… още тайни, които споделяме с верните си фенове от честотите на Радио Fresh! в цялата страна. 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash