Радио Fresh! с големи летни награди и живо студио от морето!

И това лято Радио Fresh! диктува ритъма с неповторимо настроение и гарантирано удоволствие. Луксозни all-inclusive почивки, изкушаващи дневни награди, любими хитове по желание на слушателите - всичко това и още свежи приключения обещава да подари голямата лятна кампания на радиото - "Fresh! лято". 
 
До края на август любимото радиошоу "Power Request по Fresh!" ще се излъчва на живо от морския бряг. Водещите Тео и Рая ще изпълняват музикални желания от горещата локация на мобилното студио - актуалния SAXA BEACH CLUB, като изненади ще има както за слушателите в цяла България, така и за гостите на плажа около клуба. 
 
Отдадените на добрия саунд ще получат специален комплимент от Request-а - удължено ефирно време за пълно музикално изживяване. Феновете ще може да поръчват любимите си хитове от 18 до 21 часа и едновременно с това да печелят фантастични fresh награди. Всяка седмица някой ще се наслади на разкошна 7-дневна all-inclusive почивка в луксозна дестинация по Черноморието, а всеки ден трима от слушателите ще печелят от специалните лимитирани fresh награди. Пътят на победителите е описан в социалните канали на медията - официалните профили във facebook и Instagram.
 
"Fresh! лято" стартира от 17 август и ще даде емблематичен финал на това предизвикателно лято. С кампанията екипът отбелязва и новата честота на медията в Несебър (87.6 MHz) и дава силна заявка за вълнуващ нов сезон. 
 
От септември очаквайте още хитова музика от ефира на Радио Fresh!, нови, забавни акценти в "Шоуто на Блондинките", мащабна радиокампания със специална кауза и… още тайни, които споделяме с верните си фенове от честотите на Радио Fresh! в цялата страна. 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023

Ново радио във Fresh Radio Group

05.01.2023


flash