Големият зимен FRESH празник - в снимки и емоции! (галерия)

С много емоция, настроение и fresh вдъхновение премина Големият зимен FRESH празник.
 
В Световния ден на снега, на специалната сцена пред хотел Рила, всички отдадени на снежните забавления усилиха максимално настроението, заедно с екипа на Радио Fresh!
 
Водещ на събитието бе Тео Койчинов, доказал за пореден път, че е невероятен шоумен. Тео провокираше гостите на празника с игри, шеги и музикални предизвикателства, и тонусът му не падна нито миг. По скалата на емоциите не му отстъпи и DIA, която освен, че изпя нашумелия си хит "#yoursake", се изяви и като чаровна асистентка на водещия.
 
Причина скиорите да спрат точно пред fresh сцената стана и fiesta-любимката Йоана. Тя призна, че е запален сноубордист и винаги, когато има възможност, отива към планината за няколко стремглави спускания.
 
С подкрепата на Тусавит, Unifood, Бороспорт и хотел Рила, на Големия зимен FRESH празник се раздадоха много награди, които накараха усмивките да се разтегнат още по-широко. Голямата щастливка от празника се оказа малката Ина - освен, че спечели от игрите в началото на празника, тя грабна и голямата награда - комплект ски. Екипът на Радио Fresh! също зарадва много от своите фенове, давайки им възможност да спечелят специално изработените fresh-изненади от GPTS Print Shop.
 
Всички, които бяха на място на събитието дълго ще помнят емоцията. А за останалите обещаваме, че ще се звърнем след 12 месеца на същото място, по същото време, с още по-голяма сила и страст!  

Свързани новини

Mega Power Request за рождения ни ден!

07.05.2020

Блондинките - с лайв чат в Instagram

30.03.2020

Радио Fresh! се присъединява към ABBRO

25.03.2020

Ново в програмата на Fresh! и Z-Rock

11.12.2019

Вижте как изглежда "Незабравимото лято!"

02.10.2019

Коментари


flash