Вижте "Незабравимото лято!" на голямата победителка от играта на Радио Fresh! и Ekvator.bg! (галерия)

Помните ли приказната екскурзия, която Екватор подари на късметлията, спечелил голямата награда в съвместната ни игра през лятото? Наред с куп късметлии, които получиха възможността да си резервират екскурзия с отстъпка, голямата победителка от играта - Ивелина Пашева, спечели финалната награда - едноседмична почивка за двама до Мароко, осигурена от Ekvator.bg!
 
Днес в редакцията ни дойде и писмо от нея, в което ни разказва за впечатленията си и ни изпраща цяла галерия със снимки.
 
"Привет, свежо радио и Екватор!
 
Още не сме разопаковали багажа от приказното пътуване, но бързам да Ви споделя част от емоциите, с които се прибрахме.
 
Едно от първите неща, които чух, когато стъпих на Африканския континент, беше че "или много ще се влюбиш в Мароко, или ще се случи точно обратното" и това е самата истина. Нямаше как да остана равнодушна пред всички красоти, които криеше това късче от света.
 
Мароко ни заплени с цялата си палитра от цветове и вкусове – мирисът на подправки, който се носеше навсякъде; свежите плодове, които ни зареждаха със сили за дългите разходки; необятната природа - от пустинята Сахара до високите планини Атлас; от срещата на океана и морето до поля пълни с  палмови, кедрови, арганови, маслинови, широколисти и овощни дръвчета; животинското разноонбразие, което не отстъпваше на нищо до сега – камили и макаци, споделяха една страна; пъстрите килими, шалове, фенери, тесните медини и широките френски алеи – всичко привличаше погледа ни и отваряше съзнанието на друга честота.
 
Но колкото и кадри да споделя, няма как да пресъздам това, което изпитва човек, когато е там. Искрено Благодаря на Екватор, както и на целия Ви екип, за това, че успях да се докосна до всички тези неща и да видя толкова много места! Това не може да се сравни с нищо друго!
 
Пожелавам много здраве и успех на всички от Екватор, екипa ви, както и на вашите слушатели, и не спирайте да ни зареждате със същото свежо настроение, както до сега!
 
P.S. Снимките, които ви изпращам са малко повече - не успях да отсея най-подходящите, защото имаше толкова много места, от които исках да запазя спомен! Поздрави!"
 
Това може да бъде и вашата незабравима почивка, независимо от сезона! Намерете тук офертите за Мароко, ако искате да видите същите вълшебни места като Ивелина; ако пък предпочитате друга дестинация, Ekvator.bg има за вас десетки оферти за изключителни преживявания по целия свят, които са на един клик или обаждане по телефона от вас. 
 
Разгледайте, планирайте и резервирайте своето мечтано пътуване - Ekvator.bg ще ви заведе там и ще ви покаже как да го превърнете в незабравимо преживяване!
 
Екватор
http://ekvator.bg/
София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 93
тел.: 02 491 18 95 
моб.: 0888 511 929

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash