"Нощта на Блондинките 2019" - магия, емоция, забавление, смях и музика (галерия)

"Нощта на Блондинките 2019" бе изпълнена с много магия, емоция, забавление, смях и музика.  
 
На бляскава церемония, в столичния клуб ":РM", Цвети и Елена от "Шоуто на Блондинките" по Радио Fresh! връчиха уникалния приз "Захарна Блондинка" на четирима от най-популярните мъже в България. "Блондински Оскар" получиха:
 
Боби Ваклинов: Всички го познават като раздаващ Златни скунксове. Но пред слушателите на Радио Fresh! той показва друго свое амплоа - това на рапър. Той е новата звезда в "Шоуто на Блондинките" и всеки петък забавлява в рубриката си "Боби Ваклинов в рими".  
 
DJ Fabrizio Parisi: С българо-италианска кръв във вените си, той успя да направи българската народна музика актуална и да накара хиляди да танцуват в ритъма на "Sunbeams". 
 
Илиян Джевелеков: Той знае как се прави филмов хит! Разбира, че днес всичко се случва в интернет и създава LOVE.NET. И така стига до "Вездесъщият" момент да стане българското предложение за номинация за "Оскар" 2019. Той е режисьорът Илиян Джевелеков.
 
Влади Ампов-Графа: Като "вълк единак" той се опитва да бъде "невидим"... А дано, ама надали!... Жените мечтаят да чуят от него "давам всичко за теб", а мъжете предпочитат позата "дим да ме няма". Влади Ампов-Графа - тотален любимец на блондинките!
 
Специални гости на събитието бяха Калин, Жорони и Венсан - стенд ъп комедиантите от "Нема к‘во", които направиха вечерта истински атрактивна, доказвайки, че смехът е здраве и трябва да го поемаме в големи дози. 
 
Усещането за магия внесоха професионалните магьосници Дани Белев и Венсан, които съчетават по неподражаем начин илюзията и хумора. 
 
Следвайки своето мото "Винаги хитовете днес", Радио Fresh! покани Михаела Филева и DJ Fabrizio Parisi като музикални гости на вечерта.   
 
"Виновни" за доброто настроение бяха и нашите партньори Лев Инс, които подариха персонални подаръци на всеки един от любимците на Блондинките и раздадоха награди в игрите с публиката. 
 
SECELTEB BRANDS, които гарантираха доброто изживяване със седемзвездна глътка METAXA. 
 
Mr Pizza, благодарение на които и този път статуетките "Захарна Блондинка" се превърнаха в атракция, а гостите успяха да се насладят на пищния асортимент от солени и сладки изкушения. 
 
Блондинките на Радио Fresh! лично благодарят на Lucy Fashion, в чиито дрехи Цвети и Елена за пореден път се чувстваха красиви и елегантни. 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash