Радио Fresh! посрещна новата учебна година с "Училище, УРА!" (галерия)

С много шум, усмивки, аплодисменти и настроение премина "Училище, УРА!" - празникът, организиран от Радио Fresh!  и Столична Община, Район Оборище. 
 
Централната част на парк "Заимов" - София се изпълни с публика, танцьори и любими български звезди, които заедно отпразнува първия учебен ден и Деня на София. От сцената на Радио Fresh! водещите Тео и Рая раздадоха много подаръци, предоставени от LC WAIKIKI и зарадваха малките гости, пристигнали на празника. 
 
Музикалната програма откри оперната прима Гери Николаева, която събра възхищението и аплодисментите с емблематичното "Адажио" на Албинони. Рафаел - най-новото откритие на "Монте мюзик", доказа, че е като магнит за публиката, а при изпълненията на Йоана и Ева Пармакова зрителите не се въздържаха и се качиха на сцената, за да танцуват и пеят със своите любимки. 
 
В празника специално внимание имаха изключителните малки грации от спортен клуб "Локомотив", с треньор Катрин Велкова. Финалът също беше за талантливи малчугани - танцьорите от танцов състав "Лира". 
 
Празникът на Радио Fresh! мина под знака на инициативата "Не на агресията в училище". Това беше и поводът, за пръв път на живо от голяма сцена, да се представи и песента "Агресия", в изпълнение на Теди Кацарова, Дичо и РДМК. Песента е част от проекта "Младите хора - бъдещето на България - това сме ние" на Асоциациа "Докосни дъгата" и Минитерство на младежта и спорта.

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash