Уникален радио формат стартира за първи път в България

През октомври "Оберон Радио Макс" (FM+, Fresh!, Z-Rock, Melody) ще прибави към своето портфолио и още едно радио, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, което ще се излъчва на честотата на Star FM в гр. София. 
 
Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на Talk формата - само говор, без музика. 
 
С иновативния нов формат и конструктивни програмни промени "Оберон Радио Макс" е най-бързо развиващата се радио група в България и дава силна заявка за лидерска позиция на пазара. 
 
Радио Fresh! – Винаги хитовете днес
 
Радио Fresh! (целева аудитория 15-36) значително разшири покритието си в цялата страна и остава любимото музикално радио на младите и модерни хора. Затвърждава и лидерската си позиция в интернет, с най-харесваната ФБ страница на радио в България (над 320 хиляди фена). 
 
Радио FM+ - Винаги най-добрата музика
 
Радио FM+ (целева аудитория 20-49) стартира новия сезон с обновен музикален формат, следвайки слогана на медията, "Винаги най-добрата музика!" Радио FM+ е радиото, което се свързва с хубава музика и страхотни водещи - Калина Стефанова и Мартен Роберто доказват това всеки ден в ефира. Предстои  в сутрешния блок и завръщането на един емблематичен водещ, свързан с историята на FM+. 
 
В края на лятото Радио FM+ стартира своята традиционна кампания "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата насочва вниманието на обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. За да напомни това, Радио FM+ ще залепи 600 стикера с визията и логото на кампанията на превозните средства от градския транспорт в седем града на страната. Във Варна и Бургас, в близост до училища, ще бъдат монтирани и 40 броя информационни табели. 
 
Предстоят и три акции за боядисване на пешеходни пътеки - в София, Бургас и Варна. На 12 септември, от 11.30 ч., в присъствието на г-жа Йорданка Фандъкова, водещите на Радио ФМ+ ще боядисат четири пешеходни пътеки в центъра на София, на кръстовището на  ул."Дякон Игнатии" и  ул."Ген.Гурко".
 
За четвърта поредна година Радио FM+ реализира "Будител на годината" - инициатива, фокусираща вниманието върху личности, направили нещо стойностно и значимо през годината, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.
 
През 2017 г. първото частно радио в България празнува 25 години в ефира на България. Партито на 17 октомври ще събере клиенти и приятели в столичния Sofia Live Club. Специален музикален гост е Любо Киров.
 
Z-Rock - Рок радиото на България
 
Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock (целева аудитория 15-49) остава радио без аналог в българския ефир.  След присъединяването си в групата на Оберон Радио Макс, Z-Rock се премести нов адрес: zrockradio.bg. Нова е и FB страницата  @ZrockBulgaria. В ефира и онлайн може да слушате любимите си водещи Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов. На 13-ти октомври, рок радиото на България празнува 11 години в ефира на България. На 26-ти септември Z-Rock ще отбележи събитието с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец. 
 
Радио Melody - Всяка песен има история с теб 
 
Радио Melody (93.4 MHz София, целева аудитория 25-54) ще достигне до още повече нови слушатели, превръщайки се в национална радиомрежа. Melody може да се слуша и онлайн на radiomelody.bg. 
 
Най-бързо развиващата се радио група в България, "Оберон Радио Макс" дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.
 
Radio Fresh, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА 
Заедно сме по-силни и свободни от всякога!

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash