Уникален радио формат стартира за първи път в България

През октомври "Оберон Радио Макс" (FM+, Fresh!, Z-Rock, Melody) ще прибави към своето портфолио и още едно радио, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, което ще се излъчва на честотата на Star FM в гр. София. 
 
Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на Talk формата - само говор, без музика. 
 
С иновативния нов формат и конструктивни програмни промени "Оберон Радио Макс" е най-бързо развиващата се радио група в България и дава силна заявка за лидерска позиция на пазара. 
 
Радио Fresh! – Винаги хитовете днес
 
Радио Fresh! (целева аудитория 15-36) значително разшири покритието си в цялата страна и остава любимото музикално радио на младите и модерни хора. Затвърждава и лидерската си позиция в интернет, с най-харесваната ФБ страница на радио в България (над 320 хиляди фена). 
 
Радио FM+ - Винаги най-добрата музика
 
Радио FM+ (целева аудитория 20-49) стартира новия сезон с обновен музикален формат, следвайки слогана на медията, "Винаги най-добрата музика!" Радио FM+ е радиото, което се свързва с хубава музика и страхотни водещи - Калина Стефанова и Мартен Роберто доказват това всеки ден в ефира. Предстои  в сутрешния блок и завръщането на един емблематичен водещ, свързан с историята на FM+. 
 
В края на лятото Радио FM+ стартира своята традиционна кампания "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата насочва вниманието на обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. За да напомни това, Радио FM+ ще залепи 600 стикера с визията и логото на кампанията на превозните средства от градския транспорт в седем града на страната. Във Варна и Бургас, в близост до училища, ще бъдат монтирани и 40 броя информационни табели. 
 
Предстоят и три акции за боядисване на пешеходни пътеки - в София, Бургас и Варна. На 12 септември, от 11.30 ч., в присъствието на г-жа Йорданка Фандъкова, водещите на Радио ФМ+ ще боядисат четири пешеходни пътеки в центъра на София, на кръстовището на  ул."Дякон Игнатии" и  ул."Ген.Гурко".
 
За четвърта поредна година Радио FM+ реализира "Будител на годината" - инициатива, фокусираща вниманието върху личности, направили нещо стойностно и значимо през годината, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.
 
През 2017 г. първото частно радио в България празнува 25 години в ефира на България. Партито на 17 октомври ще събере клиенти и приятели в столичния Sofia Live Club. Специален музикален гост е Любо Киров.
 
Z-Rock - Рок радиото на България
 
Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock (целева аудитория 15-49) остава радио без аналог в българския ефир.  След присъединяването си в групата на Оберон Радио Макс, Z-Rock се премести нов адрес: zrockradio.bg. Нова е и FB страницата  @ZrockBulgaria. В ефира и онлайн може да слушате любимите си водещи Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов. На 13-ти октомври, рок радиото на България празнува 11 години в ефира на България. На 26-ти септември Z-Rock ще отбележи събитието с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец. 
 
Радио Melody - Всяка песен има история с теб 
 
Радио Melody (93.4 MHz София, целева аудитория 25-54) ще достигне до още повече нови слушатели, превръщайки се в национална радиомрежа. Melody може да се слуша и онлайн на radiomelody.bg. 
 
Най-бързо развиващата се радио група в България, "Оберон Радио Макс" дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.
 
Radio Fresh, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА 
Заедно сме по-силни и свободни от всякога!

Свързани новини

Честит юбилей, Стефан Димитров!

28.05.2019

DIA стана част от екипа на радио Fresh!

21.05.2019

Радио Fresh! празнува цял месец!

13.05.2019

"Нощта на Блондинките 2019"

27.02.2019

"Оберон Радио Макс" с удвоена аудитория

24.01.2019

Коментари


flash