Търси в сайта...

Радио Z-Rock става част от "Оберон Радио Макс"

От 26 август 2017г. "Оберон Радио Макс", собственик на радиата FM+, Fresh!, Star FM и Melody, присъедини към своята радио група и Радио Z-Rock. 
 
Рок радиото на България продължава да се излъчва  без да променя своя формат. Екипът на "Оберон Радио Макс" ще развива и интернет каналите на медията. Радио Z-Rock вече има нов адрес: zrockradio.bg, където може да слушате любимите си водещи - Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов и онлайн.  
 
"Оберон Радио Макс" e най-бързо развиващата се радио група в България, която запазва положителния тренд на своето развитие. В групата влизат Радио FM+, Radio Fresh!, Star FM, Melody и Z-Rock - заедно сме по-силни и свободни от всякога!
 
Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. В портфолиото на "Оберон Радио Макс" е и най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 320 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост. 
 
Тази година на 13-ти октомври, рок радиото на България ще празнува 11 години в ефира с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец на 26 септември. 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash