Блондинките избраха своите любимци (галерия)

На шумно парти в клуб "Магнито", "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh! избра своите любимци. Петима от най-популярните български мъже получиха уникален приз "Захарна блондинка", изработен специално за тях от Сладкарска къща "Козница" и комплект селектирана луксозна козметика от "Pick N Dazzle". 
 
В "Нощта на блондинките" наградите отидоха при: Дарин Маджаров - Мистър "Да бъдеш на инат"; енигматичните братя Пламен и Иво Добреви, които бяха отличени в светската категория Мистър и Мистър "Звезден петък"; усмивката на българската сцена VenZy, грабнал наградата в категория Мистър "Позитив" и Рафи, номиниран в категория "Мистър Магнит"
 
Получавайки наградата си на сцената, Рафи предизвика аплодисментите на публиката с признанието, че тази награда трябва всъщност да отиде в ръцете на водещата Калина, която е истинския магнит в залата. Рафи сподели, че негова близка приятелка, актрисата Венцислава Асенова, дори е кръстила дъщеричката си Калина, очарована от водещата на Радио Fresh! Но с това приятните изненади не свършиха!
 
Надя и Калина, водещите на сутрешния блок на Радио Fresh!, неподражаемо забавляваха гостите, а настроението ескалира в играта с публиката. Иновативната прахосмукачка Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786 с технология "Циклон", предоставена от търговска верига "ЗОРА", отиде при един от гостите, успял да изиграе най-сексапилния танц, докато чисти. Релаксираща изненада направи и екипът професионални масажисти на "Криейтив тъч", с уменията, благодарение на които гостите успяха да се отпуснат тотално на партито. 
 
"Нощта на блондинките" закри зашеметяващото изпълнение на Жана Бергендорф. Жана представи за пръв път на живо новата си песен "Докрай" и получи шумни аплодисменти, както за изпълнението, така и за новата си прическа, която отново я прави част от клуба на русите момичета. 
 
Екипът на Радио Fresh! искрено благодари на партньорите си, подкрепили "Нощта на блондинките": "Pick N Dazzle", търговска верига "ЗОРА",  клуб "Магнито", Jameson и Lillet от "Перно Рикар България", Сладкарска къща "Козница", "Криейтив тъч". Надя и Калина бяха облечени в тоалети на MEGZ.

Свързани новини

Краси Москов ще коментира Мондиал 2018

15.06.2018

Наближава Wings for Life World Run 2018

13.03.2018

"Шоуто на Блондинките": 8 мъже за 8 март

27.02.2018

Да помогнем на 9-годишния Кристиян

15.11.2017

Първите радио дръвчета вече са засадени

06.11.2017

Коментари


flash