Севар Иванов и Ярослава Павлова гостуват на Цвети

На 25 януари 2017 Младежки театър "Николай Бинев" ще отпразнува рождения си ден със спектакъла "Любовна песен" (реж. Андрю Волкофф, с участието на Силвия Лулчева, Светослав Добрев, Рая Пеева и Николай Луканов).
 
До 25 януари зрителите могат да се включат в играта "Младежки театър празнува". Нейните правила са много прости – ела, надпиши и спечели. Идеята е всеки зрител да участва като гледа спектакъл на театъра, надпише билета си и го пусне в урната. Трима от всички участващи печелят карта за намаление - 20%, 30% и 50%. Късметлиите ще могат да гледат спектаклите на театъра в компанията на свой приятел/половинка, използвайки намалението чак до края на театралния сезон. 
 
Артистите от "Любовна песен" ще изтеглят печелившите след края на спектакъла. Събитието ще бъде стриймвано на живо във фейсбук страницата на театъра Младежки театър "Николай Бинев". 
 
На 18 януари от 19 часа в Камерна зала на Младежки театър е и представянето на книгата "Работата на актьора. Том 2" от К.С. Станиславски. За изданието говорят проф. Владимир Игнатовски и проф. Георги Каприев, а модератор на събитието е Юрий Дачев. Вход свободен.
 
Акцентът в програмата за месец февруари е предстоящата премиера на представлението "Еквус" (Ярослава и Севар са част от актьорите - Севар е в главната роля), в която зрителите ще могат да се насладят на една интересна интерпретация на пиесата на Питър Шафър. В ролите ще бъдат видени както добре познати и обичани лица, така и младите таланти на театъра. 
 

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash