Търси в сайта...

Радио Fresh! с грандиозно fresh! парти (галерия)

Радио Fresh! Отпразнува своя 21-ви рожден ден с грандиозно парти в Bedroom Premium Club. Михаела Филева, Ice Cream, Pavell&Venci Venc и Deep Zone Project взривиха гостите на любимата медия на модерните хора и повдигнаха настроението до абсолютно fresh! величини. 
 
В ритъма на най-големите хитове на изпълнителите танцуваха и пяха с пълно гърло екипът на Fresh!, приятели и партньори на медията и едни от най-обичаните български звезди: Рафи, Преслава Пейчева, Мария Грънчарова, Евгени Минчев, Ирра, Теди Кацарова, Християна Лоизу, Славин, Дамян Попов, Играта, Тото от "Скандау" с приятелката си Ашли, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Боби Ваклинов, рапърът Хон Конг, актьорът Ники Станоев.  
 
 
За fashion очарованието се погрижиха нашите партньори от Carpisa, които подариха на една от красивите гостенки уникална чанта от колекцията на Carpisa. Щастливката заслужи модния аксесоар, след като успя да дефилира по нестандартен начин с чанта Carpisa на сцената на Bedroom Premium Club. 
 
Традиционният сладък вкус на финала на всяко рожденно парти беше гарантиран от уникалната торта на Le Gourmet De Paris. Ето и първите снимки от празничното настроение. Очаквайте още!
 
фотограф: vassilnikolov.com

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash