Графа представя новата си песен "Моменти" по Радио Fresh!

Графа открива есенния сезон с нов сингъл с електро-поп звучене и вдъхновяващ текст. Името на песента е "Моменти" и е посветена на най-вълнуващите моменти в живота. 
 
За написването й Влади Ампов споделя: "Демото на музиката отлежава от известно време в главата и компютъра ми. Написах го и знаех, че текстът на тази песен, ще я направи жива и различна. Не бързах да го мисля, исках сам да дойде и това се случи през лятото, когато си дадох сметка, че животът ни се състои от моменти – хубави, вълнуващи, различни, запомнящи се. Живеем в динамично време, в големия град, заобиколени от много хора и едновременно с това затворени в дисплеите на мобилните ни устройства. С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят моментите в живота. “Моменти” е един "момент" от творчеството ми, който се случи много естествено, искрено и съм сигурен, че слушателите ще го усетят. Надявам се силния заряд, който песента носи да им даде енергия и усещане за добро."
 
Музиката и аранжимента на песента са на Графа. Изпълнителят ще представи ексклузивно парчето си днес по Радио Fresh! в "Power Music"  с Цвети след 17.30 часа. 

Свързани новини

Графа подпали Казанлък

14.10.2019

Графа с концерт на 9 февруари

05.02.2019

"Дамски" и "мъжки" песни в ефирен двубой

19.06.2015

Графа и Михаела Филева c общ сингъл

23.03.2015

Графа посреща пролетта в в Терминал 1

04.03.2015


flash