Търси в сайта...

Близначките Алекс & Влади на живо в ефира на Радио Fresh!

Чаровните близначки Алекс & Влади дебютираха с песента “Двойна игра” и днес ще представят сингъла си на живо на гости на Тео от 14 ч. Звездата на талантливите момичета изгря в миналогодишното издание на X-Factor и от тогава почти нищо не се чуваше за тях. 
 
Оказва се, че това е период на сериозна музикална и професионална подготовка за 19-годишните певици. През лятото Алекс & Влади подписват с Монте Мюзик, а Графа лично се заема с композирането на първата им песен. Вдъхновен от необикновената връзка между сестрите, той избира заглавието “Двойна игра”, а проектът допада и на VenZy, който приема да се включи в него като гост-звезда. Текстът на песента е на Графа и Илия Григоров, а видеото е реализирано от режисьора Васил Стефанов. 
 
 
Алекс & Влади са привлечени от музикалното изкуство от ранна детска възраст - още в началното училище пеят в хор, а по-късно решават да посветят живота си на музиката и кандидатстват в музикалното училище. Първоначално родителите им се противопоставят на идеята децата им да нямат “сериозна” професия, но в последствие с отдадеността си към пеенето и професионалното си отношение към музиката близначките печелят подкрепата им.
 
Щастието им се усмихва, когато са селектирани за финалисти в X-Factor. Тогава момичетата още не били сигурни, че искат кариерата им да е съвместна. Начинът, по който ги приема публиката ги убеждава, че заедно са по-силни, двете се допълват, помагат си и знаят, че винаги има на кой да разчитат. През последната година Алекс & Влади са изцяло отдадени на музиката, репетират ежедневно върху обща музикална програма, която включва любимите им кавъри, интерпретирани от нежните им гласове и акомпанимент на китара. 
 
Повече за дебюта им и всичко, което ги очаква занапред, случайте днес от 14 ч. във "Fresh следобед" с Тео, само в ефира на Радио Fresh!

Свързани новини

Мая Бабурска гостува на Радио Fresh!

25.01.2017

DJane Helly гостува на Блондинките

03.05.2016

Дамян Попов гостува днес в Радио Fresh!

22.04.2016

Deep Zone Project на гости във Fresh!

10.04.2016

Пламен и Иво гостуват на Fresh!

17.12.2015


flash