Търси в сайта...

Лошото момче на попа с романтична премиера в ефира на Fresh!

Лошото момче на БГ-поп музиката, Любен, изненадва всички с лятно парче в романтичен реге стил. "Трябваш ми ти” засяга темата, която според изпълнителя е занемарена напоследък, а би трябвало да продължава да бъде основен вдъхновител за всеки – любовта. Лесно е да се пее нецензурно и за вредни неща в живота, хората станаха много податливи на такива теми напоследък, но не е лесно да се пробие с позитивизъм и любов. 
 
“Като се сетя за лято, се сещам за любимото момиче, моята муза в това отношение, и си давам сметка колко много неща в живота можем да имаме и да се залъгваме, че сме щастливи, ако нямаме някого до себе си да ги споделим! Достатъчно колеги възпяват самите забавления, както и материалните си копнежи, но малко са тези, обръщащи внимание именно на този фактор. За това написах парче от сърце, изхождайки от собствените си чувства, за да не прозвучи по някакъв начин изкуствено, или фалшиво. Надявам се хората да го приемат, идентифицирайки у самите себе си по малко от това, което илюстрирам в тази песен”, коментира изпълнителят.
 
"Трябваш ми ти” е любовна история за момче, което има всичко, но се чувства сам, защото единствено жената, откраднала сърцето му успява да осмисли неговия живот. Където и да се намира, колкото и жени да има по света, той иска само нея и има нужда от нейното присъствие, тъй като само тя го прави щастлив. Романтичното реге променя коренно имиджа на лошото момче, което попада в плен на любовта.
 
Ексклузивната премиера на парчето е днес от 14 ч. по Радио Fresh! Не пропускайте да се потопите в една красива любовна история.
 
Повече за Любен:
Любен Христов е четвърто поколение музикант в семейство на доказани в бранша професионалисти. Спомня си как в най-ранна възраст дядо му е нареждал томове от книги на стола за да стига до клавишите на пианото. На 5 години напуска България със семейството си - неговите родители и малката му сестра, за да се премести в Тенерифе, където майка му и баща му са цигулари. На 14 си купува първата китара след като решава, че уроците по солфеж и пиано не са по вкуса му. На 15 се завръща в София, където живее и до днес. 
 
Основава поредица метъл-проекти през годините, с които издава 2 албума, 2 видео клипа и безброй концерти в страната и чужбина. Следва тъмен период в живота му, след като през 2006, разочарован от липсата на интерес на българската публика към продуктите, с които той и съмишлениците му се представят, напуска сцената и музиката и се захваща с нелегални бизнес-начинания.
 
През 2011, след 5-годишна пауза, се захваща отново с композиране и изпълнения на живо. Любен мечтае да окаже влияние на българската "мейнстрийм сцена" и се надява, че популярността му тепърва ще расте благодарение на труда, който полага. 
 
Страстта на Любен извън музиката са татуировките - той ги определя като свой личен "спасител". От страст, те се превръщат и в негова професия, благодарение на която преодолява трудния преход в живота си. 
 
Днес Любо вярва в доброто, любовта и усърдието, сам определя хората, разчитащи само на късмет като "слаби, лоши влияния", стреми се да е земен и никога не си позволява да забрави от къде е тръгнал и през какво е минал.

Свързани новини

Любен стартира лятото с романтично реге

10.06.2014


flash