Търси в сайта...

Слушайте Радио Fresh! на 29 август и станете част от световното David Guetta Party

На 29 август излиза новият дългоочакван албум на най-известния DJ, изпълнител и продуцент в света David Guetta. Радио Fresh!, ексклузивен медиен партньор на проекта за България, стартира масирана кампания в чест на излизането на албума.

На 29 август целият ден ще бъде посветен на световното David Guetta парти, промотиращо новия проект, в което всички български фенове ще могат да участват. Само слушателите на Fresh! ще могат да чуят първи новите песни от албума и да печелят награди. Периодично ще бъдат анонсирани всички интересни онлайн събития, които са организирани на световно ниво и българската аудитория ще може също да се включи.

Всеки фен на Guetta, който се събере с приятели и направи собствено парти на хитовете на френския DJ, ще може да се включи в официалния youtube канал на David Guetta и да качи кратък клип с кадри от партито. На 2 септември лично той ще избере най-забавният клип, чийто собственик ще спечели пътуване за снимките на следващия клип на Guetta. И още: чат с денс гурото в неговия личен facebook и twitter и още много други изненади. Повече подробности и детайли за всички уникални събития, в които могат да участват феновете на David Guetta – само на 29 август по радио Fresh!.

Кампанията по Fresh! за новия албум Nothing But The Beat, който излиза като двоен компактдиск: поп албум с подарък електро албум, ще продължи от 7 септември до 3 октомври с невероятен ремикс конкурс. Всеки слушател ще има възможността да направи собствен ремикс на хита “Where Them Girls At”, да го качи на специално създадена страница в уебсайта на радио Fresh и да се бори за гласовете на феновете. Трите ремикса, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на David Guetta от представителя на EMI за България – Анимато мюзик. Лично френската звезда ще избере победителя в конкурса, който ще спечели едномесечна ротация на ремикса си в радио Fresh!.

С мултиплатинения си албум от 2009 г. One Love, две награди Грами продуцентът, изпълнител и DJ David Guetta бетонира статуса си на най-големия производител на денс хитове, при които симбиозата между електро и хип-хоп прекрасно дооформя днешния поп пейзаж. Сега, с петия си студиен албум, Nothing But The Beat, Guetta е на върха на вълната на този нов пробив в поп музиката и отвежда 10-годишната си кариера до едно неподозирано ниво, белязано от още по-големи хитове и умопомрачаващи бийтове.

Новият албум на френския музикант е като парти къща, в която са се събрали най-горещите хип-хоп и R&B звезди в света днес. Nothing But The Beat поддържа неговия лъскав поп с изкусен електронен стайлинг, който ясно показва ди-джейския произход на музиката на Guetta. С намек за движещата сила на успеха на Guetta – пресичането на жанрове и изпълнители – двойният албум, който излиза на 29 август, предлага също изцяло инструментален диск – подарък от самия David Guetta за неговите фенове, създаден за да привлече нови слушатели към хипнотичния звук на хаус музиката.
 
Един от най-очакваните албуми през тази година, Nothing But The Beat излиза непосредствено след бурния успех на пилотния сингъл от него, “Where Them Girls At” (feat.Flo Rida & Nicki Minaj). Превръщайки се в най-бързо продаващия се сингъл на Guetta в САЩ, шеметното и ужасно заразително “Where Them Girls At” отбелязва завръщане към клубния стил на френския DJ, който познаваме от “Sexy Bitch” (чудовищният хит от 2009 г., който се продаде в над 5 000 000 копия в цял свят).”Когато слушам американските радиостанции всяка песен там ми звучи като ‘Sexy Bitch”, споделя Guetta и продължава: „Ърбън денс стилът се превърна в нещо много голямо. Сега трябва да се старая още повече, защото моят стил стана толкова популярен! Предизвикателство е, но ми харесва.”



За да подпомогне премахването на стиловите граници, Guetta събира А-отбор от колаборатори в албума си, сигурен, че ще развълнува ентусиасти от всички краища на поп спектъра. Nothing But The Beat включва цифром и словом 17 звездни участника от хип-хоп царството (Snoop Dogg, Ludacris, Timbaland), през световни имена в рапа (Minaj, Lil Wayne) до R&B супер звезди (Usher, Chris Brown, Akon) и обещаващи поп изпълнители (Dev, Jessie J). С участници като Jennifer Hudson, Flo Rida, Taio Cruz, Sia и приятеля на Guetta, „лудия учен” Will.I.Am, този звезден списък е внимателно подбран, за да гарантира един албум, обречен да доставя хит след хит. „Записах 40 парчета, за да събера в едно точно тези 13.”, обяснява известният продуцент. „Исках всяка песен да е феноменална!”

NOTHING BUT THE BEAT излиза на 29 август.

Вокален албум
1. Where Them Girls At Feat. Flo Rida & Nicki Minaj
2. Little Bad Girl Feat. Taio Cruz & Ludacris
3. Turn Me On Feat. Nicki Minaj
4. Sweat – Snoop Dogg vs David Guetta
5. Without U Feat. Usher
6. Nothing Really Matters Feat. will.i.am
7. I Can Only Imagine Feat. Chris Brown & Lil Wayne
8. Crank It Up Feat. Akon
9. I Just Wanna F Feat. Timbaland & Dev
10. Night Your Life Feat. Jennifer Hudson
11. Repeat Feat. Jessie J
12. Titanium Feat. Sia

Електронен албум
1. The Alphabeat
2. Lunar (David Guetta & Afrojack)
3. Sunshine (David Guetta & Avicii)
4. Little Bad Girl - Club Instrumental
5. Metro Music
6. Toy Story
7. The Future (David Guetta & Afrojack)
8. Dreams
9. Paris
10. Glasgow


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Давид Гета се ожени повторно

31.08.2012

Гета преиздава"Nothing But The Beat"

09.07.2012

David Guetta за първи път у нас

09.05.2012

Давид Гета работи по песен с Ъшър

26.04.2012


flash