Виж печелившите от "Fresh Eyed Peas"

Само ден преди петнадесетия си рожден ден, Радио Fresh! подари на десет свои слушатели фантастични награди.

Ива Заркова, на 19г. от София е голямата победителка от промоцията “Fresh Eyed Peas” и заедно с половинката си ще има шанса да види любимата си група The Black Eyed Peas на живо още следващата седмица. Двамата летят за концерта на бандата в Милано, а Радио Fresh! им подарява още и самолетни билети + нощувки в хотел.
Водещите Иво и Боби съобщиха добрата новина на Ива, а тя не успя да скрие емоциите си и огласи ефира с писъци и радостни възгласи. Други девет души пък спечелиха поощрителните награди, предоставени от Universal Music Bulgaria – оригинални компактдискове и тениски на групата.

    The Black Eyed Peas е най-добрата група на 2009г. и една от най-излъчваните в ефира на хит-радио Fresh!. За да отбележи подобаващо своя юбилей, медията на младото поколение избра чрез тях да зарадва феновете си. Групата пък изпрати специално видео-обръщение, което може да се види в сайта - www.radiofresh.bg.

„Щастливи сме, че в навечерието на нашия празник можем да зарадваме част от многобройните си слушатели, като им подарим незабравими емоции. Обещаваме ви, че няма да спрем дотук. В Понеделник стартираме нова промоция с участието на Lady Gaga. Наградите, които ще подаряваме са уникални”, сподели Радослав Неделчев, Мениджър Промоции.
 

Оригинално CD - "The E.N.D." - последният албум на The Black Eyed Peas, печелят:

Илиян Будинов

Анастасия Ранова

Пламена Узунова

Христина Петкова

Ева Иванова

 

Оригинален T-shirt печелят:

Елица Димитрова

Грета Русева

И притежателите на GSM номера : 08992620** и 08867777**



flash