Cascada & Kat Deluna влязоха в Слушателския Топ 7

Поредните 2 горещи нови хита влязоха в Слушателския Топ 7!

Кои всъщност са Cascada? Име, зад което стоят DJ-те Yanou & Manian, а лицето на групата е чаровната русокоса Natalie, която добре познаваме от всички клипове. Правят дебюта си през 2004-та със сингъла “Miracle”, но по-големия успех за тях идва през 2006-та, когато се появява “Everytime we touch”.

Това е и заглавието на дебютния им албум. И май отново следва период на затишие. Cascada продължават да правят нова музика, но определено най-големият им успех до момента остава “Evacuate the Dancefloor”, което буквално беше едно от най-запомнящите се заглавия на лято 2009. 

А сега ви представяме и новия им сингъл - “Pyromania”, който е първи сингъл на Cascada от предстоящ да излезе четвърти студиен албум. Тази седмица той е ново попълнение в Слушателския Топ 7! Чуйте го и ако ви хареса – гласувайте на началната ни страница!
 

Другият нов хит тази седмица е промо хита ни от изминалата – “Push Push” на Kat Deluna. Всъщност цялото име на мургавелката е Kathleen Emperatriz DeLuna, но се е ориентирала много добре към по-краткия вариант. Американката от доминикански произход дебютира през 2007-ма с “Whine Up”, което не остана незабелязано и беше тотален хит на родна земя.

Веднага след него Kat DeLuna затвърди позицията си с горещите ритми на “Run The Show”. Два силни хита от албума “9 Lives” и после нищо значително. Но по всичко личи – до момента! Новият й сингъл – съвместен проект с рапъра Akon, носи заглавието “Push Push” и някакси лъха на лято.

Дали ще носи печат „Хит на лято 2010” тепърва ще разберем. Чуйте го и – ако ви харесва, гласувайте на началната ни страница!



Без притеснения споделете вашите коментари още сега и точно тук!



flash