Promo Hit - "Don't Cha Know"

Атрактивните рапъри Румънеца & Енчев за пореден път покориха европейските класации – този път с парчето си „Don’t cha know”, записано зедно с легендарния  Turbo B от SNAP. Денс хитът разби чартовете в Украйна, а видеото към него се изкачи до 8-мо  място в TOP 20 на музикалната телевизия М1.

Проектът е сбъдната мечта за българските изпълнители, които са едни от най-големите фенове на група SNAP и най-вече на уникалния Turbo B. По-интересно в случая е, че самият Turbo B настоява за участие в парчето. Идеята се ражда спонтанно в студиото на Румънеца и Енчев, където двамата изпълнители му пускат  едно тяхно старо демо. След като изслушва парчето, рапърът направил един единствен коментар – „Това, което липсва на парчето съм аз”. Четири месеца по-късно хитът е завършен. 
Сценарият на видеото напомня стар мафиотски филм, в който има много екшън, много красиви и опасни жени и разбира се тайна среща за покер.
През лятото на 2009 г. сингълът „Don’t cha know” достигна № 4 в слушателскта класация на радио Mydonose - Истанбул. Изпълнителите признават, че не са очаквали сингълът им да се превърне в такъв хит, но са горди от факта, че България вече се налага със своята музика извън граница.
Клипът на „Don’t cha know” ще се разпространява и в Холандия и САЩ, откъдето също чакаме отзиви от чартовете. 

И докато чакаме тази седмица ви го пускаме като Promo Hit в страхотен клубен ремикс - поредната стъпка от големия проект на Румънеца & Енчев!

Виж снимки на рапърите в Галерии.



flash