Новите хитове в Слушателския топ 7

И този път Radio Fresh! Ви предлага 2 съвсем нови и свежи хита.

Единият идва от американеца Adam Lambert – поредният продукт на телевизионно шоу за млади изпълнители. Въпреки, че не е избран за победител, Lambert явно не се отказва от мечтата си. В първият му албум са включени песните, с които е участвал в American idol, а само седмица по-късно – на 23 ноември 2009-та, издава “For Your Entertainment”. Първите два сингъла от албума остават почти незабелязани, но третият – “Whataya Want From Me”, го изстрелва в престижните чартове на САЩ (номер 20 в момента) и Канада (до номер 3).

Любопитен факт е, че “Whataya Want From Me” е песен, написана за Pink, но тя отказала да я изпее. Може би това е причината за приликата между този хит и хитовете на Pink от последния й албум “Funhouse”. 

Ако поп-рока е вашият стил, може би Adam Lambert скоро ще бъде един от любимците ви. Чуйте “Whataya Want From Me” и ако ви е харесал достатъчно много, че да гласувате за него – направете го на началната ни страница.

Второто нюентри в Слушателския чарт идва от съседна Румъния. George (Gee) & Doru (Dee) стоят зад проекта Deepcentral. Gee се грижи за музиката и смесването при участията им на живо, докато Dee изпълнява вокалите в техните песни и е смятан за един от най-добрите румънски мъжки вокали в момента. Започват съвместна работа още през 2006-та, но сега успяват да хваната поредната вълна с румънски хитове, заляла България. Новият им сингъл се казва “In Love” и очаква вашият глас на началната страница. Ето и видеото към хита:



flash