Радио Fresh! тръгва на национално турне с Music Idol

За втора поредна година най-голямото музикално радио на България ще обиколи страната! След миналогодишния дебют на Fresh! Road Show в 21 града, Радио Fresh! реши отново ще зарадва многобройните си фенове!

Второто Национално турне на медията „Fresh&Garnier” – Свежи под слънцето”, ще премине през девет от най-големите градове, като във всеки купонът ще стартира след 8 вечерта с музикални концерти.

Голямата изненада тази година са новите идоли на България! Звездите от Мюзик Айдъл 2 и Fresh! водещите ще обиколят страната от 3-ти до 16-и юли с огромен, луксозен камион, който ще е и своеобразна сцена на забавленията. Возило ще акустира във всеки един град и ще се превръща в сцена на забавленията.

Специално оборудваният Fresh! тир е дълъг над 12 ментра и е с площ от повече от 30 кв. метра. Сцената на колела ще може да се види на централните площади във всеки град.

Fresh! изненадата е участието на Тома - избраният за музикален идол на България! Още четирима айдъли ще пеят за феновете на радиото - Нора, Пламена, Денислав и Мария.

Музикална сцена на колела ще спира в Плевен, Велико Търново, Варна, Бургас, Приморско, Несебър, Стара Загора, Пловдив и София!

Купонът с Fresh! водещи и български идоли ще премине под мотото „Нека това лято бъдем свежи под слънцето”! Шоуто на колела ще предложи много музика на живо, игри, подаръци, свежи емоции и изненади!



flash