Търси в сайта...

Радио Fresh! сърфира на образователна вълна

Радио Fresh! стартира национална кампания „Образованието –има смисъл”

Искра Ангелова, Наталия Симеонова, Димитър Рачков и Съни Сънински са само част от лицата на Fresh! кампанията „Образованието- има смисъл”! Идеята на медията е чрез публична дискусия да отговори на много от въпросите, които си задават младите.

С началото на учебната година, радио Фреш! отваря ефира си за проблемите в образователната система. Известните български личности, които застават зад кампанията, ще нищят актуалната тема заедно с водещите и слушателите на радио Фреш! и ще отговорят на въпроса „Има ли смисъл образованието?”.

Певицата Светла Иванова ще разкаже за своите три висши образования, с какво и защо й помагат. Лилана ще разкрие подробности около работата си в Европарламента в Брюксел, а Мисис Свят – Румяна Маринова ще сподели тайната, с която е впечатлила световното жури за спечелване на титлата.

От 15 септември Радио Fresh! и приятели, в лицето на популярни българи, ще търси отговори на въпроси, които вълнуват ученици и студенти. Образованието – капитал за успешно бъдеще, просто самочувствие или загуба на време? Отговора на тези и други въпроси ще чуете само по различното радио Фреш!



flash