Робърт Дауни Джуниър се завръща във филмите на Марвел

Робърт Дауни Джуниър се завръща в света на супергероите на Marvel след пет години - но не в ролята на Железния човек.

Актьорът ще се появи отново, но като д-р Виктор фон Дуум, виден злодей в комиксите, които породиха популярната филмова поредица. Актьорът ще се появи в "Avengers: Doomsday", който трябва да бъде пуснат през май 2026 г., и още една част, озаглавена "SecretWars" година по-късно.

Носителят на "Оскар"  обяви завръщането си във вселената на супергероите на Marvel на най-големия световен форум за попкултура Comic-Con в Сан Диего, Калифорния. Харисън Форд и Педро Паскал също ще се присъединят към дъщерната компания на Disney - Marvel, която разкри плановете си за възобновяване на франчайза си за супергерои, предаде АФП.

Робърт Дауни-младши се появи на сцената на Comic-Con на 27 юли, скрит зад емблематичната маска и зеленото наметало на Доктор Дуум, преди да се разкрие пред феновете.  "Нова маска. Същата задача. Какво да ви кажа, обичам да играя сложни персонажи", каза актьорът, който се оттегли от вселената на Marvel през 2019 г., след като изигра "Железния човек" в продължение на 9 филма.

Вечерта на Marvel бе открита с десетки певци и танцьори, облечени в червените и жълтите цветове на супергероите в излезлия наскоро "Дедпул и Върколака", който се очаква да счупи боксофис рекордите.


Свързани новини

Наградите "Еми 2024"

17.09.2024

Рекордьорът по овации във Венеция

05.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

"Мигни два пъти" в кината

26.08.2024


flash