Търси в сайта...

Гледаме на голям екран филма, който събра Ариана Гранде с новата ѝ тръпка

Този ноември, след две десетилетия на сцената, един от най-успешните и дълго играни мюзикъли на всички времена прави своя дългоочакван преход към големия екран с грандиозното киносъбитие "Злосторница". 
 
 
Мащабната фентъзи продукция разказва историята на младите вещици от Оз: неразбраната поради необичайната си зелена кожа и все още не открила истинската си сила Елфаба и тънещата в богатство, привилегии и амбиции и все още търсещата истинското си призвание Глинда. В ролята на Елфаба ще видим Синтия Ериво, а Глинда е изиграна от Ариана Гранде.
 
 
В "Злосторница" Глинда и Елфаба се запознават в университета Шиз във фантастичната страна Оз и при все различията им, между тях възниква силна и дълбока връзка. След среща с Чудния вълшебник от Оз, тяхното приятелство достига до кръстопът и животът им поема в различни посоки. Водена от непоколебимото си желание за популярност, Глинда е съблазнена от властта, докато решимостта на Елфаба да остане вярна на себе си и на хората около нея има неочаквани и шокиращи последици за бъдещето ѝ. По време на необикновените им приключения в Оз, съдбите на Глинда и Елфаба остават неизменно свързани, превръщайки се в иконичните Глинда Добрата и Злата вещица от Запад, които познаваме от безсмъртното произведение на Л. Франк Баум Вълшебникът от Оз. 
 
 
Трейлърът на "Злосторница" разкрива неповторимия свят на Оз, запознава ни с Глинда и Елфаба и прави началните си стъпки по пътя с жълтите павета, в края на който ни очаква забележително киноизживяване с внушителен мащаб, хумор и не на последно място, невероятна музика. 
 
 
Освен с размаха на визията си, "Злосторница" впечатлява и с невероятния си, изключително талантлив творчески екип. Наред с великолепните Синтия Ериво и Ариана Гранде, в актьорския състав се включват носителката на "Оскар" Мишел Йео като царствената директорка на университета Шиз Мадам Морибъл; Джонатан Бейли като Фийеро, измамен и безгрижен принц; Итън Слейтър (който изостави жена си и бебето си, за да бъде с Ариана) като Бок, алтруистичен ученик от Дъвчащите; Мариса Боуд като Несароуз, любимата сестра на Елфаба; и Джеф Голдблум като легендарния Вълшебник от Оз.
 
 
Сред останалите актьори са Боуен Йънг и Бронуин Джеймс като коварните приятели на Глинда Фани и ШенШен; Кеала Сетъл като Мис Кодъл и Питър Динклидж като гласа на д-р Диламонд.
 
Политаме със "Злосторница" в кината и IMAX от 29 ноември. 

Свързани новини

Жената-котка се снима гола

26.07.2024

Водеше дълга битка с рака

16.07.2024

Сагата продължава

12.07.2024

18 милиона долара загуби

12.07.2024

20 години по-късно

11.07.2024


flash