Дженифър Лопес ще спасява света в "Атлас"

Поредна филмова продукция за Дженифър Лопес. След "Майката", "Shotgun Wedding", "Омъжи се за мен" и излезлият съвсем скоро "This Is Me…Now: A Love Story", през месец Май очакваме латино дивата да влезе в нова роля.
 
Джей Ло ще се изправи пред противоречивите си чувства към изкуствения интелект (ИИ) в "Атлас". Лентата ще ни отведе в мрачно бъдеще, доминирано от бойни роботи, летящи автомобили, разрастващи се градове и мащабни битки. Певицата и актриса влиза в ролята на Атлас Шепърд, която трябва да остави настрана недоверието си към ИИ, когато се сблъсква с проблеми по време на пътуване, за да залови робот ренегат, с който имат стара история. От Netflix пуснаха трейлър на филма, който обаче не дава много детайли около историята. Едно обаче е ясно - съдбата на света е в нейните ръце.
 
 
Режисьор на ''Атлас'' е Брад Пейтън, известен най-вече с работата си с Дуейн Джонсън-Скалата в "Сан Андреас" и "Rampage: Унищожителите". А Дженифър Лопес ще бъде подкрепена от силен екип в лицето на Симу Лиу ("Барби"), Стърлинг К. Браун ("Американско четиво") и Марк Стронг ("Шерлок Холмс"). Сценарият е дело на Лео Шеридан и Арън Елай, а продуценти са Брад Пейтън, Лопес, Джеф Фиърсън, Джоби Харолд и други. Премиерата на филма е предвидена за 24 май в стрийминг платформата Netflix. 

Свързани новини

Свободата е за смелите

28.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

21.05.2024

Адът - това сме ние

15.05.2024

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024


flash