Търси в сайта...

Кой е най-лошият филм за 2023г.?

Целта на наградите ''Златна малинка'' е да извади на преден план най-лошите филми и роли през годината. Антинаградите са учредени през 1980 г. Статуетката представлява пластмасова малинка със златисто покритие, чиято стойност не надвишава пет долара. 
 
Филмът на ужасите "Мечо Пух: кръв и мед" ("Winnie-the-Pooh: Blood and Honey"), създаден по историята за детския литературен герой Мечо Пух, спечели най-много награди "Златна малинка". Продукцията обра статуетките и в петте категории, в които беше номинирана - за най-лош филм, най-лош режисьор, най-лош сценарий, най-лоша екранна двойка и най-лош римейк.
 
 
Меган Фокс получи две антинагради "Златна малинка" - за най-лоша актриса за "Джони и Клайд" и в категорията за най-лоша актриса в поддържаща роля за "Непобедимите 4".
 
 
За участието си във филма "Милост" Джон Войт получи приза в категорията за най-лош актьор. Силвестър Сталоун също взе "Златна малинка" - за най-лош актьор в поддържаща роля за "Непобедимите 4". 
 
 
Носителите на "Златна малинка" бяха определени при гласуване на над 1100 души от САЩ и повече от 20 страни по света, членове на едноименната фондация.
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash