Минаваме през ада със Сидни Суини и "Непорочна"

Предстои ни да преосмислим всичко, в което вярваме, защото от 22 март се отправяме на зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика с "Непорочна". 
 
Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата млада звезда Сидни Суини, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях. Трейлърът на "Непорочна" подготвя публиката именно за това – едно мрачно и извратено пътуване в свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда. 
 
 
"Непорочна" ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие?
 
Режисьор на "Непорочна" е Майкъл Мохан (The Voyeurs), сценарият е на Андрю Лобъл, а в ролите са още Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели и др.
 

Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024


flash