Търси в сайта...

Очакваме "Хари Потър" като сериал

След седемте успешни екранизации на фентъзи романа на английската писателка Дж. К. Роулинг, през 2026 година феновете може да очакват и появата на сериала ''Хари Потър'' в стрийминг платформата ''НВО Мах''. 
 
Изпълнителният директор на ''Уорнър Брос Дискавъри'' Дейвид Заслав увери инвеститорите, че сериалът ще бъде завършен в срок, ако не възникнат извънредни обстоятелства. Освен това Заслав е категоричен, че ще се придържат изцяло към литературната основа от книгите на Дж. К. Роулинг. Сериалът ще бъде създаден от Франческа Гардинър, сценаристката на ''Наследниците'', един от най-награждаваните сериали на НВО. А самата Роулинг ще бъде консултант.
 
 
През април 2023г. HBO представи първия тийзър на предстоящия сериал за Хари Потър. Очаква се той да продължи 10 сезона, макар заявката засега да е, че един сезон ще отговаря на една от книгите в поредицата. Не е ясно какво ще съдържат последните 3 сезона. Очаква се целият сериал да струва над 200 милиона долара. 
 
 
Даниъл Радклиф, който изигра момчето магьосник в седемте филма, е категоричен, че няма да участва в новия сериал, още повече, че историята ще бъде разказана отново, а той вече е далеч от възрастта на Хари Потър.

Свързани новини

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Бельото на Ед Шийран на търг

30.11.2023


flash