Търси в сайта...

Марк Ръфало получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Актьорът Марк Ръфало получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд на 8 февруари. Дженифър Гарнър почете своя приятел и колега, с когото си партнира в комедията "Събудих се на 30", и изнесе реч по време на церемонията в Лос Анджелис.

51-годишната актриса започна речта си с това, че всъщност е по заместване в последния момент, защото Лора Дърн се е заразила с коронавирус и не могла да присъства. Тя добави, че е била много щастлива да заеме мястото ѝ, след което се пошегува: "Чакайте малко, знам какво се питате сега всички. Затова коментирам слона в стаята - защо не са поканили мен от самото начало? Все пак аз стартирах ерата на Марк Ръфало в романтичната комедия!”.

Думите ѝ бяха приети със смях от звездата на Marvel и аплодисменти от публиката. След това двамата се прегърнаха, а тя продължи със спомени от времето, когато са снимали култовата комедия преди 20 години. Гарнър сподели, че Ръфало за малко не се отказал от ролята във филма.

"Чудя се дали някоя друга актриса може да каже, че той се е опитал да напусне техния филм така, както искаше да си тръгне от нашия след първата репетиция на танца от "Thriller". Тогава Марк премина от някакъв шок за това, че трябва да го направим, до гробовно мълчание и накрая каза "Човече, това не е за мен".

В речта си Гарнър описва 56-годишния актьор като "целеустремен, разбиращ, защитаващ персонажите си, близък до семейството си и изпълнен с щастие". "Ти позволяваш на колегите си, на публиката, на света да те опознае. Твоята работа в "Клети създания" заслужава всички награди. Но истинският успех е в това колко щастливи са твоите колеги от възможността да изразят възхищението си от твоята работа. Всеки път, когато някой изрича твоето име, Холивуд поема дълбоко дъх и казва "Ок, доброто и правилното нещо се случи".

На церемонията реч изнесе и режисьорът Дейвид Финчър. Марк Ръфало, който получи своята четвърта номинация за "Оскар" само преди няколко дни (за ролята си в "Клети създания"), бе придружен от съпругата си Сънрайз Койни и трите им деца: Кийн, Бела и Одет.


Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash