"Мадам Уеб" разплита мрежа от тайни навръх свети Валентин

От 16 февруари разплитаме нова глава от киновселената на Марвел, защото енигматичната "Мадам Уеб" ни разказва историята си само в кината. 
 
 
Изпълненият с напрежение, екшън, обрати и неочаквани съюзи сюжет гарантира свежо и завладяващо преживяване, каквото не е имало досега. А най-нетърпеливите фенове ще имат възможност да прекарат един по-нестандартен Свети Валентин в компанията на любимата ясновидка от комиксите на специална предпремиера на 14 февруари.
 
 
"Мадам Уеб" ни запознава с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете "Петдесет нюанса сиво", "Суспирия", "Изгубената дъщеря") – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.  
 
 
В ново видео зад кадър виждаме талантливата Дакота Джонсън, която вдъхва живот на една героиня с толкова много задълбоченост и мистерия. Тя ни разказва повече за тънкостите на ролята си и ни споделя своите виждания за сложността на персонажа, за предизвикателствата, пред които е била изправена, и за вълнението от това да бъде част от проекта.
 
 
В ролите, освен Дакота Джонсън, гледаме Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс, Адам Скот и др.
 

Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024


flash