Търси в сайта...

Излезе дългоочакваният трейлър на биографичния филм за Ейми Уайнхаус

Излезе дългоочакваният трейлър на биографичния филм за незабравимата певица Ейми Уайнхаус - един от най-великите гласове на своето поколение, починала едва на 27 г през 2011. Премиерната дата на "Back to Black" е 12 април.

Биографичната драма ще ни покаже пътя към успеха и трудностите на Уайнхаус, когато тя се издига от неизвестна певица до музикалната икона, включително любовта ѝ с Блейк Фийлдър-Сивил и близките ѝ отношения с майка ѝ Джанис. Във филма са пресъздадени няколко сцени от живота на Уайнхаус, както и участието ѝ в церемонията на наградите "Грами" през 2008 г.

"Разказан от гледната точка на Ейми, филмът е безпардонен поглед към жената, която стои зад музикалния феномен - и любовната връзка, вдъхновила един от най-легендарните албуми на всички времена", се казва в резюмето.

В ролята на изпълнителката влиза Мариса Абела, която познаваме от сериала на HBO ''Индустрия''. Режисьор на предстоящата лента ''Back to Black'' е Сам Тейлър-Джонсън, създала филма по „Петдесет нюанса сиво“. Актьорският състав включва още Еди Марсан, Бронсън Уеб и Харли Бърд.

Уайнхаус, която умира на 27-годишна възраст през 2011 г. от алкохолно отравяне, имаше дълга история на борба с наркотична и алкохолна зависимост. Певицата предизвиква истински фурор с албума си "Back to Black", от който са продадени над 16 милиона копия. Уайнхаус прекарва голяма част от кариерата си в опити да преодолее зависимостите си, а най-близките ѝ хора разказват, че славата и медийният натиск само са усложнявали битката ѝ.

Според прессъобщение до медиите, цитирано от People, биографичният филм "Back to Black" е създаден с пълната подкрепа на семейството на Уайнхаус, както и на The Amy Winehouse Estate, Universal Music Group и Sony Music Publishing.


Свързани новини

Едно уникално шоу с музиката на Ейми

07.07.2023

Нов филм за Ейми Уайнхаус

13.07.2022

Концерт на Ейми Уайнхаус излиза на винил

14.04.2022

Предлагат знакови вещи на звездата

12.10.2021

Amy Winehouse с нов троен албум

29.03.2021


flash