Ето 10-те нови хорър филми, идеални за гледане на Хелоуин

Днес е нощта на магьосниците и тиквените фенери! Как да се подготвим за Хелоуин? С подходящ грим и избор на герой, на който да се маскираме и още нещо...
 
Барби костюмът – най-популярният за Хелоуин 2023 
 
Да изберем точния филм, който да гледаме! Ето и списък за 1-те най-нови хорър филми за 2023г:
 
1. "Skinamarink"
"Skinamarink" е експериментален хорър, който разглежда страха като емоция. Филм от мармит тип, няма съмнение, че е наистина ужасяващ. 
 
 
2. "Злите мъртви: Пробуждане"
"Злите мъртви: Пробуждане" е изненадващо чудесно страшен и пълен с кръв. Филмът дори е провъзгласен за един от най-добрите филми на ужасите за тази година. В момента може да се гледа по Netflix.
 
 
3. "M3ГАН"
Филмът дава заявка за бъдеща класика. "M3ГАН" разказва историята на реалистична кукла, програмирана с най-новата AI технология, за която се казва, че е най-добрият спътник на детето и най-големият съюзник на родителя. Страшен, весел и пълен с добри идеи филм. 
 
 
4. "Говори с мен"
"Говори с мен" беше наречен "най-ужасяващият филм на десетилетието" от някои критици и със сигурност потресе зрителите на Netflix. Филмът започва, когато на скърбяща млада жена е показана отрязана, балсамирана ръка, която може да я свърже с мъртвите. 
 
 
5. "Писък" VI
Култовата поредица "Писък" става все по-силна, като много фенове твърдят, че "Писък" VI е най-добрият след оригинала. Бруталните убийства и завръщането на екрана на някои любимци на феновете, правят това отлично допълнение към легендата за така наречения Ghostface персонаж. 
 
 
6. "Почукването"
Американският режисьор М. Найт Шамалан изглежда е профилиран да създава филми пълни с тайни, мистерия и ужас. За щастие на феновете на ужасите, "Почукването" е смес от всичко това. В него ще видим отлично представяне на бившия кечист Дейвид Батиста. 
 
 
7. "Infinity Pool"
Миа Гот играе заедно с Александър Скарсгард във футуристичния филм, създаден от Брандън Кроненбърг. Двойката се наслаждава на ол инклузив ваканция на плажа на измисления остров La Tolqa, когато фатален инцидент преобръща всичко и те се срещат  перверзната субкултура на хедонистичния туризъм, стават участници и в сюрреалистични ужаси.
 
 
8. "Пърл"
Филмът отвежда публиката в 1918 г., където млада жена изпада на ръба на лудостта, отчаяно преследва славата, като опит да избяга от тежкия живот, изолацията и липсата на любов във фермата на родителите си.
 
 
9. "Торбалан"
Базиран на кратка история, написана от Стивън Кинг, този филм изследва възможността Торбалан да не е просто стара басня, използвана за плашене на деца, а нещо истинско и страшно.
 
 
10. "Инфлуенсър"
Един от неочакваните хитове на 2023 г. Филмът започва, когато една жена инфлуенсър в социалните медии, на име Мадисън, тръгва на самотно пътуване с раница на гръб в Тайланд и среща CW. Пред нея той разкрива един по-свободен начин на живот - но всичко това има и по-тъмна страна. 
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash