Потвърдено: мюзикълът "Mamma Mia" 3 се задава на хоризонта!

Новината, че ще има продължение на хитовия мюзикъл "Mamma Mia", беше съобщена от комика Алън Кар по време на участие в шоуто "Capital Breakfast": "Е, имам ексклузивна новина за вас, продуцентката Джуди Креймър каза, че ще участвам в "Mamma Mia" 3!" и продължи: "И понеже беше изпила няколко чаши вино, когато го каза, аз поисках от нея да го каже на пресконференция пред пресата."
 
Самият Алън Кар е съдия в шоуто "Mamma Mia! I Have a Dream", което има за цел да намери нови членове за актьорския състав. В неделя беше излъчен първият епизод. В шоуто на ITV! 14 участници в продължение на осем седмици живеят в гръцка вила и се борят за главни роли в новата адаптация на филма. Седем момчета и седем момичета ще трябва да впечатлят съдиите - певицата Джеси Уеър, комика Алън Кар, звездата от "Frozen" Саманта Баркс и Амбър Райли от "Glee". 
 
 
Наскоро продуцентът на филма Джуди Креймър заяви пред "Variety", че е сигурна, че третият филм ще се случи и единствените хора, от които се нуждае, са Бьорн и Бени от ABBA. "Просто винаги отнема определено време с "Mamma Mia". Бьорн и Бени винаги се нуждаят от известно убеждаване. Не знам колко още имат нужда от убеждаване, защото всеки иска още един филм. Но те бяха заети с ABBA Voyage, а след това искаха почивка."
 
Нетърпеливи сме да разберем какъв ще бъде актьорският състав и дали ще видим някои от главните актьори – Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид, Пиърс Броснан и Колин Фърт. Героинята на Мерил Стрийп - собственичката на хотел в Гърция Дона Шеридан, почина между първия и втория филм. Все пак във втората част, въпреки че вече не е сред живите, тя се появява като видение – спомен пред дъщеря си Софи (Аманда Сейфрийд). Така, че феновете се надяват да я видят и в третото продължение. Знаем със сигурност, че носителката на Оскар има голямо желание да се върне в продукцията. Наскоро Стрийп потвърди пред списание "Vоgue", че е готова на всичко: "Казах на продуцентката Джуди Креймър, че ако намери начин да възкреси Донна, аз участвам". Очевидно лентата е любима и на нея.
 
 
Броснан също изглеждаше нетърпелив да се завърне, когато миналата година беше попитан за потенциален трети филм: "И аз съм "ЗА". Разбира се. Престъпно е колко много се забавляваме с този филм. Мисля, че всички биха участвали... Сигурен съм, че има някои планове."
 
Продуцентите все още не съобщават за кога се планира премиерата. Припомняме, че отне само около година между началото на снимките и пускането на филма на първите две части от поредицата. Така че, ако тази тенденция се запази и снимките на третия филм започнат в края на годината, можем да го видим още през 2024.
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash