Рая Белева е съпругата на Асен Блатечки в "Клетката"

И красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на Нова ТВ "Клетката". 
 
Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ - този на бившата съпруга на героя на Асен Блатечки. 
 
"Може би много от зрителите очакваха от мен отново забавна роля", споделя Рая, визирайки образа на леконравната тв водеща от сериала "Сутрешен блок", в който играеше редом до големия Тодор Колев. "Но "Клетката" е напълно различен и като сюжет, и като начин на снимане, и съответно аз съм много по-различна от очакваното".  
 
 
Макар в последните години изявите пред камера за Рая Белева да не са така чести, актрисата се изявява в национален ефир всеки ден. Рая е една от най-популярните радиоводещи, а предаването ѝ "Power Request" по Радио Fresh! се радва на изключително висок рейтинг. Преди няколко месеца актрисата се присъедини и като един от главните подкастъри в иновативната подкаст платформа RADIOCAST, където нейни гости са Катерина Евро, Иво Аръков, Алекс Алексиев, Весела Бабинова, Лили Гелева, Боряна Братоева и още от най-популярните арт имена. 
 
Възторжените коментари от нейните почитатели в социалните мрежи не спират след всяко нейно радио предаване или подкаст, а вече феновете се опитват да разгадаят и каква ще бъде съдбата на героинята ѝ в "Клетката". 
 

Свързани новини

Не всяка намеса е божествена

29.02.2024

''Опенхаймер'' отново е номер 1

28.02.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024

Пореден успех за български актьор

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, те чака беда

31.01.2024


flash